Μητέρα
Φωτογραφία: Andrea Piacquadio/Pexels
ΖΩΔΙΑ

Τοξική μητέρα και αστρολογία: Ολα εξαρτώνται αν η Σελήνη σας βρίσκεται σε αυτά τα ζώδια


Το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη μας αποκαλύπτει πάρα πολλά στοιχεία για την προσωπικότητά μας ως μητέρες.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του New York Post αν η Σελήνη σας ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, του Λέοντα, του Παρθένου ή του Σκορπιού τότε είστε μια τοξική μητέρα που έχει υπερβολικές απαιτήσεις από το παιδί της και προσπαθείτε να το ελέγχετε με κάθε τρόπο.

Τοξική μητέρα και αστρολογία: Ολα εξαρτώνται αν η Σελήνη σας βρίσκεται σε αυτά τα ζώδια

Το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη μας αποκαλύπτει πώς εκφράζουμε την αγάπη μας στα παιδιά μας. Επίσης, το ζώδιο της Σελήνης μας δείχνει τι είδους μητέρα ήταν η δική μας μητέρα. Αν έχετε Σελήνη στα παρακάτω 4 ζώδια, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να είστε τοξική μητέρα:

Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει τη μητέρα πολύ απαιτητική με τα παιδιά της. Μάλιστα πολλές φορές δραματοποιεί καταστάσεις για να μην απομακρυνθούν από την αγκαλιά της, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι πρόθυμη να αφήσει τη δική της ζωή πίσω και να επικεντρωθεί στα παιδιά της σε βαθμό υπερβολής και εξάρτησης. 

Σελήνη στον Λέοντα

Η μητέρα με τη Σελήνη στον Λέοντα είναι πολύ στοργική με τα παιδιά της, ωστόσο τα θεωρεί ως προέκταση του εαυτού της. Τα παιδιά της ζουν στην σκιά της καθώς με τον τρόπο της «ευνουχίζει» την προσωπικότητα τους. Θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια στη ζωή των παιδιών της, να έχει την αμέριστη προσοχή τους και οι απαιτήσεις της είναι τόσες πολλές που θέλει να είναι πρώτα σε όλα. Κάνει πολλές συγκρίσεις με τα παιδιά άλλων γονιών με αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ ευχαριστημένη με τίποτα.

Φωτογραφία: Снежана/Pexels

Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει τη μητέρα πολύ αυστηρή με πολλές απαιτήσεις και αρκετές φορές επικριτική. Είναι πάντα κοντά στα παιδιά της, αλλά δεν της αρέσει να επαναλαμβάνεται. Δεν έχει την υπομονή να λέει το ίδιο πράγμα πάνω από μια φορά και αυτό την κάνει εξαιρετικά δύσκολη στην καθημερινότητα. Θέλει τα παιδιά της να είναι πειθαρχημένα, πρώτα στο σχολείο και όλα να είναι σε τάξη και πρόγραμμα.

Σελήνη στον Σκορπιό

Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει μια μητέρα να είναι πολύ δύσκολη και χειριστική. Θέλει να τα ελέγχει όλα σε σημείο να ψάχνει κινητά και να κρυφακούει πίσω από την πόρτα των παιδιών της. Πολλές φορές ζει μέσα από τις ζωές τους και δεν τα αφήνει να ξεφύγουν από τον έλεγχο της, ακόμα κι αν αυτά μεγαλώσουν και γίνουν ενήλικες.

Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο είναι η Σελήνη σας πατήστε εδώ.

SHARE