Ντουλάπα
Βάλε τάξη στην ντουλάπα σου/Φωτογραφία: Shutterstock
ΗΟΜΕ ΤIPS

Το απλό τρικ για να έχεις περισσότερο χώρο στην ντουλάπα σου


Βρήκαμε ένα απλό και εύκολο τρικ για να έχεις σε τάξη τα ρούχα σου και κυρίως να έχεις περισσότερο χώρο στην ντουλάπα σου.

Μία μικρή ντουλάπα μπορεί να μην χωράει όλα σου τα ρούχα, υπάρχουν όμως τρόποι ώστε να δημιουργήσεις χώρο εκεί που δεν υπάρχει. Άλλωστε η ντουλάπα είναι ένας χώρος ιερός για κάθε γυναίκα. Θέλουμε να είναι τακτοποιημένη και οργανωμένη με τα ρούχα στη σειρά ώστε να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε.

Τι θα έλεγες λοιπόν αν υπήρχε ένας εύκολος τρόπος να χωρέσεις τα πάντα, εύκολα και γρήγορα χωρίς να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου κομμάτια;

Το βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram μάς ενθουσίασε και το μόνο που χρειαστείς είναι αρκετά μεταλλικά δαχτυλίδια που βρίσκονται στο πάνω μέρος του αναψυκτικού. Σε μπερδέψαμε;

Το απλό τρικ για να έχεις περισσότερο χώρο στην ντουλάπα σου

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τακτοποίησες τη ντουλάπα σου; Βρήκαμε ένα βίντεο στο Instagram όπου μπορείς με ένα απλό τρικ να κρεμάσεις περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα σου και να τα έχεις όλα σε τάξη.

Μάλιστα, με αυτό το κόλπο μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς, έτσι ώστε να μην σπαταλάς πολύ χρόνο για να ετοιμαστείς πριν βγεις έξω ή πριν πας στην δουλειά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι αρκετά κουτάκια αναψυκτικών.

Φωτογραφία: Liza Summer/Pexels
SHARE