πάγκος τραπέζι και καρέκλες σε κουζίνα
Το trend που θα μεταμορφώσει την κουζίνα σας/ Φωτογραφία: IKEA
26|10|2022 11:52
SHARE
IKEA

Το τρικ για να οργανώσεις κατσαρόλες και τηγάνια σύμφωνα με την ΙΚΕΑ -Θα πάθεις πλάκα


Στα καταστήματα IKEA υπάρχουν πολλά προϊόντα τα οποία βοηθούν στην οργάνωση του σπιτιού.

Ένα από τα δωμάτια που συχνά χρειάζονται αποσυμφόρηση, πιο συχνά από άλλα, είναι η κουζίνα μέσα στης οποίας τα ντουλάπια και πάνω στους πάγκους μπορεί κανείς να βρει από τρόφιμα και ποτήρια, μέχρι κατσαρόλες και μαχαιροπίρουνα.

Πιάνουν χώρο και δεν φαίνονται καθόλου ωραία.

Ένα έξυπνο τρικ για να αποφύγεις αυτόν τον χαμό είναι να βρεις ένα συρτάρι, ή ντουλάπι για κάθε τι, και δημιουργώντας «ομάδες» να τα τακτοποιείς. Για παράδειγμα, τα πιάτα θα έχουν τη θέση τους, το ίδιο και τα ποτήρια.

Όσον αφορά τις κατσαρόλες και τα τηγάνια, τα οποία πιάνουν τον περισσότερο χώρο στην κουζίνα, καλό είναι να βρεις ένα βαθύ συρτάρι ή ένα ντουλάπι ώστε να τα αποθηκεύεις εκεί μέχρι να τα χρειαστείς και να τα χρησιμοποιήσεις ξανά.

Το τρικ για να οργανώσεις τις κατσαρόλες και τα τηγάνια στο συρτάρι με ένα προϊόν από την ΙΚΕΑ

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ, υπάρχει ένα προϊόν που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις κατσαρόλες και τα τηγάνια μέσα στο συρτάρι ή στο ντουλάπι σου, θα σε βοηθήσει πολύ με την οργάνωση, αφού θα είναι πάντα στην εντέλεια, χωρίς να φοβάσαι να ανοίξεις και να πέσουν όλα κάτω.

Πρόκειται για ένα προϊόν από την ΙΚΕΑ και είναι μια διάτρητη επιφάνεια η οποία στην συσκευασία έρχεται με 24 πασαλάκια. Είναι συναρμολογούμενο και βοηθά στην οργάνωση όσο τίποτα άλλο.

Θα μπορείς να τοποθετήσεις μια -μια τις κατσαρόλες και τα τηγάνια και φυσικά με αυτόν τον τρόπο θα χωράνε και περισσότερα σκεύη. Παρακάτω θα δεις πώς θα το φτιάξεις βήμα -βήμα.

SHARE