Τα πιο προληπτικά ζώδια
Τα πιο προληπτικά ζώδια/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Τρίτη 13: Αυτά είναι τα τρία πιο προληπτικά ζώδια -Πιστεύουν σε προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες


Τρίτη και 13 σήμερα και τα προληπτικά ζώδια, ίσως φτύνουν τον κόρφο τους για να ξορκίσουν την κακοτυχία, καθώς θεωρείται η πιο γρουσούζικη μέρα.

Η πρόληψη αυτή γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπάρχει μόνο στην ελληνική και στην ισπανική παράδοση. Για τους αγγλοσάξονες η πιο γρουσούζικη μέρα του χρόνου είναι Παρασκευή και 13, ενώ για τους Ιταλούς η Παρασκευή και 17.

Τα προληπτικά ζώδια είναι τρία σύμφωνα με την αστρολογία και σίγουρα δεν θα πάρουν ποτέ ψαλίδι ή μαχαίρι από τα χέρια σου γιατί θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα φέρει τσακωμό στη σχέση σας. Επίσης αν δουν μαύρη γάτα στον δρόμο θα νιώσουν έναν στιγμιαίο φόβο και αν υπάρξει μια σκάλα κοντά τους θα αποφύγουν να περάσουν από κάτω.

Ολοι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που είναι προληπτικοί και ίσως να έχεις ακούσει πως αν πάρεις δώρο μια κολώνια στον αγαπημένο σου αυτό μπορεί να φέρει γρουσουζιά και να χωρίσετε. Ολα αυτά που αναφέραμε και μερικά ακόμα είναι προκαταλήψεις και δυσιδαιμονίες που πολλοί τις πιστεύουν.

Πάμε να δούμε σε ποια τρία ζώδια αναφερόμαστε:

Φωτογραφία: Sudipta Mondal/Pexels

Τρίτη 13: Αυτά είναι τα τρία πιο προληπτικά ζώδια

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι ευαίσθητο και συχνά δεκτικό στις ενέργειες των άλλων. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που πιστεύει στις παραδόσεις και στα έθιμα. Είναι λογικό λοιπόν να πιστεύει και σε όλες τις προκαταλήψεις του λαού. Πιστεύει στη γνώμη του με πάθος και είναι –αν και δεν το παραδέχεται- προληπτικός.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι προληπτικός και πιστεύει στην κακοτυχία και την γρουσουζιά. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να του πάνε καλά τα πράγματα, όπως εκείνος θέλει. Θα χρησιμοποιήσει ό,τι γούρι μπορείς να φανταστείς και θα αποφύγει καθετί που μπορεί να του φέρει ατυχία και αναποδιές. Ο Τοξότης στην ζωή του βαδίζει με βάση την τύχη του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο και ως εκ τούτου συγκεντρώνει αρκετή από την ενέργεια όλων των προηγούμενων ζωδίων.Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την ευαισθησία του, την φαντασία του και την διαίσθησή του. Έχει μια μυστικιστική πλευρά και συχνά χαρακτηρίζεται ως προληπτικός. Είναι μοιρολάτρης στην ζωή του και προσπαθεί να ρίχνει τις ευθύνες για όσα του συμβαίνουν σε άλλους, όπως σε μια μαύρη γάτα που είδε στον δρόμο ή τα επτά χρόνια γρουσουζιάς σε έναν γάμο.

SHARE