Εσύ βάζεις βούτυρο στο ψωμί σου;
Εσύ βάζεις βούτυρο στο ψωμί σου; Φωτογραφία: Nadin Sh/Pexels
ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

Ο τρόπος που αλείφετε το βούτυρο στο ψωμί λέει πολλά για την προσωπικότητά σας


Ο ερευνητής της ανθρώπινης συμπεριφοράς Darren Stanton ισχυρίζεται ότι ο τρόπος που αλείφει κανείς το βούτυρο στο ψωμί του λέει πολλά για την προσωπικότητά του.

Βασική πηγή λιπαρών στην διατροφή μας, το βούτυρο δίνει τα απαραίτητα λιπαρά για την καλή υγεία του οργανισμού μας και την ίδια στιγμή έχει υπέροχη γεύση, ενώ χαρίζει κρεμώδη υφή σε όλα μας τα πιάτα. Το βούτυρο σε ένα φρυγανισμένο ψωμί είναι για πολλούς ένα γευστικό πρωινό που δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσουν την ημέρα τους. Έχεις όμως παρατηρήσει ποτέ τον τρόπο που αλείφεις το βούτυρο πάνω στο ψωμί; Η απάντηση θα αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου.

Ο διάσημος ειδικός στη γλώσσα του σώματος από το Νότιγχαμ της Αγγλίας, Darrem Stanton, συνεργάστηκε με γνωστή εταιρία που παράγει βούτυρο και εξήγησε πως ο τρόπος που αλείφουμε το βούτυρο στο ψωμί μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά μας. «Το πως αλείφουμε το βούτυρο στο ψωμί καθρεφτίζει την ανθεκτικότητα, την υπομονή και την προσοχή μας στη λεπτομέρεια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο τρόπος που αλείφετε το βούτυρο στο ψωμί λέει πολλά για την προσωπικότητά σας

Ο μέσος άνθρωπος αλείφει βούτυρο σε 574 φέτες ψωμί ετησίως, σύμφωνα με έρευνα. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φας βούτυρο με ψωμί, παρατήρησε τον τρόπο που το κάνεις.

Φωτογραφία: Crazy Cake/ Unsplash

Για δες παρακάτω τις φωτογραφίες και τι σημαίνει κάθε τρόπος για τον χαρακτήρα σου:

Oταν γλιστράς το μαχαίρι πάνω στο βούτυρο και βάζεις μια μικρή ποσότητα πάνω στο ψωμί, όπως στην παρακάτω φωτογραφία, αυτό σημαίνει πως είσαι ένας χαλαρός τύπος και ήρεμος σαν χαρακτήρας. Είσαι καλός ακροατής και δεν χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου. Τα εμπόδια δεν σε πτοούν και μπορείς να διαχειρίζεσαι με μαεστρία τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου.

Φωτογραφία: SWNS

Oταν αλείφεις όλο το ψωμί με το βούτυρο και βάζεις αρκετή ποσότητα τότε αυτό σημαίνει πως είσαι οργανωτικός και θέλεις να τα έχεις όλα σε τάξη. Είσαι μεθοδικός και να είναι όλα στη θέση τους. Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο και δεν σου αρέσει να κάνεις μισές δουλειές.

Φωτογραφία: SWNS

Oταν δεν αλείφεις το βούτυρο ομοιόμορφα στο ψωμί, όπως στην παρακάτω εικόνα, σημαίνει ότι σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Συνήθως αργείς στα ραντεβού σου και θεωρείς ότι έχεις άπλετο χρόνο να κάνεις όσα πράγματα θέλεις, ενώ στην ουσία αυτό δεν ισχύει.

Φωτογραφία: SWNS

Aν η ποσότητα του βούτυρου είναι ελάχιστη πάνω στο ψωμί σε σημείο που δεν φαίνεται καν πάνω στη φέτα που έχεις κόψει, τότε αυτό σημαίνει πως σου αρέσει να ζεις την στιγμή, είσαι άνθρωπος που προσέχει την υγεία του και σου αρέσει να είσαι έξω από το σπίτι. Είσαι ικανοποιημένος με όσα έχεις καταφέρει και καμιά φορά είναι δύσκολο να σε ακολουθούν οι άλλοι.

Φωτογραφία: SWNS

Τέλος αν συνήθως σπάτε την φρυγανιά καθώς αλείφετε το βούτυρο, τότε αυτό σημαίνει πως δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, προτιμάτε να κάνετε ένα πράγμα κάθε φορά και να μην βιάζεστε. Εχετε δεξιότητες κριτικής σκέψης και αυτό σας βοηθά να επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους.

Φωτογραφία: SWNS
SHARE