Τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας
Τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας/Φωτογραφία: Maria Isabella Bernotti/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ζώδια: Απρόοπτα γεγονότα και νεύρα μέχρι την Κυριακή 20 Αυγούστου


Την εβδομάδα που διανύουμε (14 Αυγούστου μέχρι 20 Αυγούστου) θα έχουμε απρόοπτες καταστάσεις, νεύρα και χωρισμούς για τέσσερα ζώδια.

Από την Τρίτη 15 Αυγούστου ξεκινάει η επιρροή του τετραγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό που φέρνει εγωισμούς και πολλά νεύρα. Επίσης η νέα Σελήνη στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα στις 16 Αυγούστου φέρνει μαζί της απρόοπτες εξελίξεις, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο αρνητικά με πολλούς να μην θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Γενικώς αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη, και όχι χαλαρή.

Η Nέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει μια σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη που μας ωθεί να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν μας αξίζουν. Πάντως σε γενικό πλαίσιο η εβδομάδα θα είναι αρκετά ζόρικη για τέσσερα ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Ζώδια: Απρόοπτα γεγονότα και νεύρα μέχρι την Κυριακή 20 Αυγούστου

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο απαιτητική για τον Ταύρο, τον Λέοντα, το Σκορπιό και τον Υδροχόο.

Ας τα δούμε:

Ταύρος

Ο Ουρανός που είναι πλανήτης των ανατροπών βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και φέρνει ένταση, άγχος και απρόοπτες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα (επαγγελματικά και προσωπικά). Η υπομονή σας θα εξαντληθεί ιδίως με ανθρώπους που δεν σας σέβονται.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή θα είναι η πιο δύσκολη του Αυγούστου για εσάς του Λέοντες, επειδή ο κυβερνήτης σας Ήλιος και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας είναι σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό. Θα έχετε κάποια απρόοπτα στα επαγγελματικά σας και δεν είναι κακό να ζητήσετε από κάποιον συνεργάτη βοήθεια. Στα ερωτικά, ένας πρώην θα εμφανιστεί.

Φωτογραφία: Riccardo/Pexels

Σκορπιός

Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά σας ζητήματα και τα επαγγελματικά σας, γιατί αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολο και μπορεί να υπάρχουν παράπονα κι από τις δυο πλευρές.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα είναι πιεστική, ζόρικη και με πολλές απαιτήσεις για τους Υδροχόους. Κάποιοι από εσάς περνάτε κρίση μέσα στη σχέση σας και σκέφτεστε το ενδεχόμενο ενός χωρισμού. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

SHARE