Σχέση με συνάδελφο
Σχέση με συνάδελφο και ζώδια/Φωτογραφία: fauxels/Pexels
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δεν θα δίσταζαν να κάνουν σχέση με κάποιον από το γραφείο


Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν έχουν κανένα δισταγμό να φλερτάρουν στον χώρο της εργασίας τους.

Και όχι μόνο αυτό. Θα μπορούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη να το προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα και να κάνουν σχέση με έναν ή μια συνάδελφό τους.

Οι ρυθμοί της ζωής είναι τέτοιοι που πολλές γνωριμίες γίνονται στον χώρο του γραφείου. Το να κάνεις σχέση μέσα στον εργασιακό σου χώρο δεν είναι εύκολο και μάλιστα σε κάποιες εταιρίες δεν είναι αποδεκτό. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια ζώδια δεν διστάζουν να κάνουν σχέση με κάποιον από το γραφείο:

Αυτά τα ζώδια δεν θα δίσταζαν να κάνουν σχέση με κάποιον από το γραφείο

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς και με τον Άρη, τον θεό του θάρρους, της δράσης και της σεξουαλικότητας, κυβερνήτη τους, οι Κριοί δεν διστάζουν να κάνουν σχέση με κάποιον από το γραφείο. Αν ο συνάδελφός τους είναι γοητευτικός, έξυπνος και επικοινωνιακός, τότε οι Κριοί δεν θα βάλουν απαγορευτικό στον εαυτό τους και θα τολμήσουν να φλερτάρουν, χωρίς βέβαια να το πάρει χαμπάρι κανείς. Το μόνο ενοχοποιητικό σημάδι είναι ότι θα αρχίσει λίγο να τεμπελιάζει και να μην δουλεύει τόσο σκληρά, όπως πριν.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι μετρ του φλερτ και της επικοινωνίας, οπότε είναι αναμενόμενο να μην φοβηθούν να κάνουν σχέση με κάποιον από τη δουλειά τους. Όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρονται πολύ για εσάς ή απλώς σκοτώνουν τον χρόνο τους, διότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν τη δεδομένη στιγμή.

Φωτογραφία: Marek Levak/Pexels

Λέων

Του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του και το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να αποσπά τον θαυμασμό των άλλων. Λειτουργεί αυθόρμητα και είναι γεμάτος ιδέες και προτάσεις. Όταν θέλει κάποιον πολύ, τον κυνηγά και δεν τον νοιάζουν οι συνέπειες στην επαγγελματική του ζωή.

Ζυγός

Του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Εχει μια σπουδαία αίσθηση του χιούμορ που γοητεύει όλους. Διαθέτει το πιο όμορφο και ευχάριστο χαμόγελο και πάντα να περιμένεις ένα κομπλιμέντο από εκείνον. Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Ζυγός είναι πνευματώδης και γοητευτικός, γι’ αυτό και ανήκει στα ζώδια που αγαπούν το φλερτ, ακόμη κι αν αυτό είναι μέσα στο γραφείο.

SHARE