Πανσέληνος Νοεμβρίου
Πανσέληνος Νοεμβρίου/Φωτογραφία: Tom Fisk/Pexels
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Νοεμβρίου


Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 27 του μήνα.

Πρόκειται για μια εκρηκτική και ιδιαίτερα απαιτητική Πανσέληνο η οποία σχηματίζει όψεις αντίθεσης με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο.

Θα έχουμε εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς επίσης και προβλήματα στην επικοινωνία και εμπόδια στα σχέδιά μας. Με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου επηρεάζονται περισσότεροι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Νοεμβρίου

H Πανσέληνος του Νοεμβρίου θα είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική και θα ζορίσει λίγο παραπάνω τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Δίδυμος

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να μην πιάνεστε από το παραμικρό. Θα έχετε αρκετές διαφωνίες, πίεση και ίσως ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν ευθύνονται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Αν δεν δείξετε πνεύμα συμβιβασμού, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Θέματα υγείας ίσως σας απασχολήσουν κοντά στις μέρες της Πανσελήνου.

Φωτογραφία: Nastya Dulhiier/Unsplash

Παρθένος

Οι τόνοι θα ανέβουν σε συζητήσεις που αφορούν την οικογένειά σας. Καλείστε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις και οι περισσότεροι από το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν δείχνουν να έχουν θετική θέληση να φτιάξουν τα πράγματα. Ρήξεις και εντάσεις θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, για αυτό αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση κατανόησης, αφήστε το και το συζητάτε ξανά στο άμεσο μέλλον. 

Τοξότης

Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και εσείς είστε ένα καζάνι που βράζει. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μπείτε σε καυγάδες που έχουν όρεξη οι άλλοι να ξεκινήσουν. Πάρτε το χρόνο σας, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας βγάζουν εκτός εαυτού.

Ιχθύς

Θα πιεστείτε πολύ στα επαγγελματικά σας και θα χρειαστεί να πείτε και μερικά «όχι» σε όσα σας ζητούν. Οι δικαιολογίες δεν ωφελούν. Αν κάποιοι από την δουλειά σας προσπαθούν να σας φορτώσουν με τις δικές τους ευθύνες, αρνηθείτε και βάλτε όρια. Αλλιώς τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο με εσάς να κάνετε έκρηξη θυμού.

SHARE