Νοέμβριος και ερωτικές προβλέψεις
Νοέμβριος και ερωτικές προβλέψεις/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν προβλήματα στα ερωτικά τους στις αρχές του Νοέμβρη


Ο Nοέμβριος ξεκινάει με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 4 Νοεμβρίου επηρεάζοντας περισσότερο 4 ζώδια.  

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή προκαλεί προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις και επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητή ζώδια, δηλαδή τον Δίδυμο, τον Παρθένο, τον Τοξότη και τον Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η αστρολογική όψη μάς κάνει να νοσταλγούμε το παρελθόν, να έχουμε τάσεις φυγής και να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Οι απογοητεύσεις θα είναι μεγάλες και θέλει προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις, ιδίως με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε για πολύ καιρό.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν προβλήματα στα ερωτικά τους στις αρχές του Νοέμβρη

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 4 Νοεμβρίου προκαλεί πολλά προβλήματα σε ερωτικό επίπεδο και τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα παρακάτω:

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο θα νιώσει ένα μεγάλο μπέρδεμα στα συναισθηματικά του. Ιδίως στις αρχές του Νοεμβρίου θα πρέπει να δώσει προσοχή στα ερωτικά του και να προσπαθήσει να δει τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.

Φωτογραφία από Maksim Goncharenok/Pexels

Παρθένος

Οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου είναι ασαφείς σε ερωτικό επίπεδο. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο και δεν είναι ξεκάθαρο μαζί σας, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η συμπεριφορά του θα σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια και έχετε ένα δίκιο.

Τοξότης

Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, να πάρετε αποφάσεις και να ενδώσετε σε ερωτικές καταστάσεις που έχουν εντελώς θολή βάση.

Ιχθύς

Μην πέσετε στην παγίδα να παραπλανηθείτε από ένα άτομο που σας δείχνει ενδιαφέρον. Σκεφτείτε με την λογική κα μην αφήσετε το συναίσθημά σας να σας κατακλύσει. Η πιθανότητα να αποκτήσετε ελπίδες για μια ανέφικτη κατάσταση είναι μεγάλη. Θέλει προσοχή τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

SHARE