Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
15|04|2024 15:12
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που σνομπάρουν τους φίλους τους όταν ερωτεύονται -Εξαφανίζονται, ξεχνάνε τους κολλητούς τους


Όταν πρόκειται για τον έρωτα, κάποια ζώδια βάζουν στην άκρη τους φίλους και εξαφανίζονται από προσώπου γης.

Μπορεί για ορισμένους η φιλία να είναι ιερή, για κάποιους άλλους όμως η σχέση μπαίνει σε πρώτο πλάνο στη ζωή τους αφού θεωρούν και υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος που θα έχουν το πλάι τους αξίζει και χρειάζεται την απόλυτη προσοχή τους.

Και όχι πως η παραπάνω θεωρία είναι κατακριτέα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που τείνουν να εξαφανίζονται και να «αδειάζουν» τους φίλους τους χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μπορεί να σνομπάρουν την παρέα τους και τελικά να τους απομακρύνουν οριστικά από τη ζωή τους.

Για όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με το YourTango, ευθύνονται τα άστρα και όπως όλα δείχνουν ορισμένα ζώδια είναι πιο πιθανό να «προδώσουν» τις φιλίες τους για χάρη του έρωτα.

Τα 3 ζώδια που εξαφανίζονται από τους φίλους τους όταν ερωτευτούν

Ταύρος

Ο Ταύρος θα τερματίσει τη φιλία του για να διατηρήσει τη σχέση του. Αν έχετε φίλο Ταύρο που σας σνομπάρει τώρα που βρήκε σχέση, μην το παίρνετε προσωπικά απλώς προτιμά να κρατήσει στη ζωή του το ταίρι του καθώς με εκείνον εμπλέκεται συναισθηματικά. Ο Ταύρος προτιμά να βάζει πρώτα την ασφάλειά του και η σχέση του είναι πιο σημαντική από μια φιλία.

Λέων

Οι Λέοντες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα. Ένας Λέων όταν ερωτεύεται «κατεβάζει ρολά» και κανείς δεν μπορεί να εμπλακεί στην προσωπική του ζωή, ιδίως όταν βρίσκεται στους πρώτους μήνες της σχέσης του. Ένας ερωτευμένος Λέων θα βάλει τους φίλους του στον πάγο, θα εξαφανιστεί και θα τους αποφεύγει μέχρι που κάποια στιγμή θα κάνει το μεγάλο come back και όλοι μαζί θα κάνουν κολλητή παρέα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι γνωστός για την «αγάπη» του στις σχέσεις και μάλιστα, όταν ερωτευτεί αφοσιώνεται τόσο που θα εξαφανιστεί από τη ζωή των φίλων του. Όσο κολλητή παρέα κι αν κάνατε μαζί του, άπαξ και μπει σε σχέση θα διαγράψει κάθε κοινή στιγμή σας με το μόνο που να τον ενδιαφέρει να είναι η σχέση του. Ακόμη κι αν ο Ζυγός φίλος σας ήταν το party animal της παρέας, με διάθεση πάντα για εξόδους, όταν μπει σε σχέση θα κλειστεί στο σπίτι και θα περνά συνέχεια χρόνο με τη σχέση του.

SHARE