Φωτογραφία: pexels/ Umut Gültekin
Φωτογραφία: pexels/ Umut Gültekin
09|05|2024 13:01
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο -Η γκαντεμιά το κυνηγάει, έχει συνεχώς προβλήματα


Η τύχη μπορεί να είναι αποτέλεσμα άστρων, με ένα ζώδιο να χαρακτηρίζεται από την κακοτυχία στη ζωή του.

Οι αστρολόγοι συχνά μιλούν για την επιρροή των ουράνιων σωμάτων σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά καθώς μπορούν να ορίσουν την προσωπικότητα του καθένα, την πορεία του στη ζωή, τις σχέσεις και φυσικά, την τύχη τους.

Κι ακόμη κι αν η τύχη είναι υποκειμενική με εμάς τους ίδιους να ορίζουμε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στη ζωή μας, ορισμένοι συχνά θεωρούνται «άτυχοι» λόγω συγκεκριμένων χαρακτηριστικών τους ή προκλήσεων που σχετίζονται με το ζώδιο τους.

Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο

Ο λόγος για τον Αιγόκερω, ο οποίος όχι μόνο είναι άτυχος, συχνά τον χαρακτηρίζει η απαισιοδοξία αλλά και η καντεμιά.

Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για το σθένος, την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία τους, ωστόσο, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους, συχνά παραβλέπουν άλλες βασικές πτυχές της ζωής τους.

Αυτή η αμείλικτη εστίαση στους στόχους τους (σε σημείο να παραμελούν άλλους σημαντικούς τομείς) τείνει να τους κάνει να φαίνονται κάπως άτυχοι στις διαπροσωπικές τους συνδέσεις.

Επιπλέον, οι Αιγόκεροι έχουν μια τάση προς την απαισιοδοξία και συχνά προσελκύουν όλον τον αρνητισμό που μπορεί να υπάρχει στο περιβάλλον. Η πρόβλεψη του χειρότερου γίνεται ο αμυντικός μηχανισμός τους, ώστε σε μια ενδεχόμενη αποτυχία να είναι προετοιμασμένοι.

Εκτός αυτού συνηθίζουν στη γκρίνια και το μόνο που συζητούν είναι το πώς η καντεμιά τους κυνηγάει.

Δεν αποκλείεται να ακούσετε έναν Αιγόκερο να μιλά για τις επαναλαμβανόμενες αναποδιές που του συμβαίνουν ενώ παράλληλα δεν θα δει ποτέ το ποτήρι μισογεμάτο. Θα παραπονεθεί για όλα και για όλους και συχνά νιώθει αδικημένος.

SHARE