Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
24|05|2024 15:21
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που θα χωρίσει το καλοκαίρι:Οι ανάδρομοι πλανήτες θα φέρουν να πάνω - κάτω


Ένα ζώδιο θα περάσει δύσκολα στις διακοπές του καλοκαιριού και αυτό διότι είναι πιθανό οι πλανητικές κινήσεις να χαλάσουν τις ισορροπίες στη σχέση του.

Όπως αναφέρεται στο Bustle μερικά ζώδια θα βιώσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι, ένα άλλο όμως θα ταραχτεί και θα φτάσει στον χωρισμό.

Ο λόγος για τον συναισθηματικό Ιχθύ, ο οποίος θα ταλαιπωρηθεί από τους ανάδρομους πλανήτες και μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει πάρει αποφάσεις, κομβικές για τη ζωή και τη σχέση του.

Το ζώδιο που είναι πιθανό να χωρίσει το καλοκαίρι

Ιχθύες

Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, ο Κρόνος σας χαλάει τις ισορροπίες. Ο Κρόνος σχημάτισε ημι-τετράγωνα με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 6 Μαΐου και μαζί του ξεκίνησε και η αρχή μιας ρήξης στη σχέση σας.

«Αυτό διαρκεί μέχρι τις 24 Μαΐου, οπότε μπορεί να μπαλώσετε τα πράγματα προσωρινά, αλλά ο Κρόνος πηγαίνει ανάδρομος στους Ιχθείς στις 29 Ιουνίου και όλη η “κόλαση” θα έρθει ξανά», λέει στο Bustle.

Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα, ξαφνικά θα νομίζετε ότι ο σύντροφός σας είναι το πιο ενοχλητικό άτομο, ακόμα κι αν πάντα τα πηγαίνατε καλά. Όταν ο Ποσειδώνας ( κυβερνήτης των Ιχθύων) γυρίσει ανάδρομος στις 2 Ιουλίου, τότε θα έχετε τον τελευταίο σας λόγο.

Σύμφωνα με την Garbis, αυτή η πλανητική διέλευση θα σας παρακινήσει να μιλήσετε ξεκάθαρα στον σύντροφό σας και τότε είναι πιθανό να χωρίσετε τους δρόμους σας για πάντα.

SHARE