Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
20|04|2024 07:57
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που φοβάται τις αλλαγές -Στρεσάρεται και τρομάζει, προτιμά τη σταθερότητα


Σας αρέσουν οι αλλαγές ή μήπως σας στρεσάρουν; Αν είστε από εκείνους που δεν θέλουν να ξεβολεύονται ίσως το ζώδιό σας να είναι ο λόγος.

Μπορεί μια αλλαγή να σηματοδοτεί νέες και ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή μας, υπάρχει, όμως, ένα ζώδιο όμως που τις απεχθάνεται.

Στη ζωή του θέλει σταθερότητα και δύσκολα θα αλλάξει τη ρουτίνα του, τη δουλειά του, ακόμη και τη διακόσμηση του σπιτιού του καθώς αγχώνεται με τις αλλαγές και δεν θέλει να χαλάει το πρόγραμμά του.

Ο λόγος για τον Καρκίνο.

Το ζώδιο που φοβάται τις αλλαγές

Ο Καρκίνος αγαπά όσο τίποτα άλλο τη σταθερότητα, λέει στο Bestlife η Charlotte Kirsten, ιδρύτρια του blog αστρολογίας Typical Topical. «Τα σκαμπανεβάσματα που έρχονται με κάθε αλλαγή μπορούν να κάνουν τον εξαιρετικά ευαίσθητο Καρκίνο να νοιώθει πως βρίσκεται σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ». Οι Καρκίνοι φοβούνται ότι με κάποια ενδεχόμενη αλλαγή δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και τις ανάγκες όσων στηρίζουν. Είναι πιθανό να ανησυχούν ιδιαίτερα για αλλαγές σε σχέση με την οικονομική τους ασφάλεια ενώ δύσκολα θα αλλάξουν εργασία, τόσο για την ασφάλεια του μισθού τους, όσο και για το περιβάλλον. Εκτός από την οικονομική τους ασφάλεια, οι Καρκίνοι αποζητούν να βρίσκονται σε οικείο περιβάλλον, με άτομα που γνωρίζουν και δύσκολα θα δοκιμάσουν να ενταχθούν σε κάποιο νέο σύνολο.

Μια ακόμη αλλαγή που μπορεί να στρεσάρει ιδιαίτερα έναν Καρκίνο είναι οι αλλαγές σε ό,τι αφορά το σπίτι τους και την προσωπική τους ζωή. Η σταθερότητα για αυτούς είναι τρόπος ζωής, η ασφάλειά τους, επομένως αν οι ισορροπίες αλλάξουν μπορεί η ζωή τους να «γκρεμιστεί». Μια μετακόμιση ή ένας χωρισμός μπορεί να τους ταράξει και να χάσουν την αισιοδοξία τους εξαιτίας αυτών.

SHARE