Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
11|06|2024 13:46
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που κάνει το καλύτερο σεξ -Περιζήτητος εραστής, έχει όλο το πακέτο


Υπάρχει ένα ζώδιο που έχει τη φήμη του πιο «περιζήτητου» εραστή αφού έχει όλο το πακέτο.

Εκπέμπει γοητεία και σεξαπίλ και δύσκολα μπορεί κάποιος να του αντισταθεί ενώ σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό που τους διακατέχει ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια.

Ο λόγος για τον Καρκίνο, γνωστό και ως Moon Children. Τείνει να είναι ο πιο περιζήτητος εραστής μεταξύ των ζωδίων αφού είναι απόλυτα ευγενικός και στοχαστικός, στοργικός και ρομαντικός.

Ο Καρκίνος όχι μόνο είναι ο ιδανικός σύντροφος που θα θέλατε να έχετε, αλλά είναι και εκείνος που θα σας χαρίσει τις πιο συναρπαστικές στιγμές στο κρεβάτι χάρη στη φαντασία του και την τόλμη του.

Ξέρει τι θέλει από έναν σύντροφο, ακόμη και αν πρόκειται για one night stand. Όπως αναφέρεται στο ΥourTango, o Καρκίνος δεν είναι καθόλου βαρετός, κάτι που τον κάνει σίγουρα τον καλύτερο του ζωδιακού κύκλου, όσον αφορά το σεξ.

Ο Καρκίνος είναι τι ζώδιο που κάνει το καλύτερο σεξ

Φυσικά, αξίζει να πούμε πως, ακόμη και στα παιχνίδια ρόλων, ο Καρκίνος θέλει να υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ συντρόφων, αυτό άλλωστε είναι και η κινητήρια δύναμή του.

Στο σεξ με έναν Καρκίνο κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις.

Στην πραγματικότητα ο Καρκίνος, έχει ανοιχτό μυαλό και του αρέσει να πειραματίζεται. Σε αντίθεση με άλλα ζώδια που επικεντρώνονται κυρίως στις φυσικές πτυχές του σεξ, ο Καρκίνος θέλει όλο το πακέτο.

Η τάση τους για αλλαγή, κάνει τους Καρκίνους να αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων με τον σύντροφό τους και δεν αποκλείεται να κάνουν σενάρια και να «παίζουν» με το μυαλό σας, πολύ πριν βρεθούν μαζί σας στο κρεβάτι.

Είναι τρυφερός και ρομαντικός, θέλει όμως να βγαίνει και από τα «συνηθισμένα» δοκιμάζοντας νέα πράγματα και κάπως έτσι κάνει το σεξ να μοιάζει με περιπέτεια.

SHARE