Φάντασμα
Φάντασμα/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι τo ζώδιο που πιστεύει στα φαντάσματα


Τελικά υπάρχουν φαντάσματα; Ενα ζώδιο πάντως πιστεύει σε αυτά και του αρέσει να διαβάζει στο διαδίκτυο για στοιχειωμένα σπίτια.

Τα φαντάσματα «κυνηγούν» τους ανθρώπους από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα. Πολλές κουλτούρες σε όλο τον κόσμο πιστεύουν σε πνεύματα που επιβιώνουν μετά τον θάνατο για να ζήσουν με μια άλλη μορφή.

Η ιδέα ότι οι νεκροί παραμένουν μαζί μας ως πνεύματα, είναι αρχαία και εμφανίζεται σε αμέτρητες ιστορίες, από τη Βίβλο μέχρι τον Μάκβεθ. Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο λόγος που δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη φαντασμάτων είναι επειδή δεν διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνολογία και ότι δεν υπάρχει ένας καθολικά συμφωνημένος ορισμός για το τι είναι ένα φάντασμα.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αγαπούν μια καλή ιστορία φαντασμάτων και ιδίως ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

Φωτογραφία: Tandem X Visuals/Unsplash

Αυτό είναι τo ζώδιο που πιστεύει στα φαντάσματα

Η ύπαρξη φαντασμάτων είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί για αιώνες και δεν υπάρχει μια σαφής απάντηση για τον αν υπάρχουν φαντάσματα ή όχι. Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν φαντάσματα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι απλά μύθοι και παραμύθια.

Το ζώδιο πάντως που πιστεύει στα φαντάσματα, όπως διαβάζουμε σε άρθρο της New York Post, είναι ο Λέων. Όλοι αγαπούν μια καλή ιστορία φαντασμάτων, αλλά αυτός που την απολαμβάνει περισσότερο είναι ο Λέων. Αυτό το ζώδιο πιστεύει στα πνεύματα των νεκρών που για κάποιο λόγο «έχασαν» το δρόμο τους για την άλλη πλευρά.

Οι περισσότεροι Λέοντες που πιστεύουν στα φαντάσματα το κάνουν λόγω κάποιας προσωπικής εμπειρίας. Θα σου πουν μια ιστορία που έχουν ζήσει οι ίδιοι ή κάποιος στενός φίλος τους. Επίσης στον Λέων αρέσουν οι ταινίες μυστηρίου και όσες έχουν μέσα στοιχειωμένα σπίτια είναι από τις αγαπημένες του.

SHARE