ο πρίγκιπα Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Έκλεισαν 15 χρόνια γάμου /Φωτογραφία: AP Images
11|04|2020 15:52
SHARE
ΓΛΥΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα χορεύουν αγκαλιασμένοι σε ευχαριστήριο βίντεο στο Instagram


Την Πέμπτη 9 Απριλίου ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έκλεισαν 15 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν αναρτώντας μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης πόζαραν στην εξοχική τους κατοικία στο Birkhall ντυμένοι με casual ρούχα, κρατώντας στην αγκαλιά τα δύο σκυλιά τους.

Όλοι σχολίασαν την ιδιαίτερη και πρωτότυπη φωτογραφία, που απεικονίζει το ζευγάρι σε πιο φυσικές και real life συνθήκες -οι δυο τους έδειχναν χαρούμενοι και χαλαροί μετά το διάστημα που πέρασαν χωριστά εξ' αιτίας της εμπειρίας του Καρόλου με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, το ακόμα καλύτερο ήρθε αργότερα.

Το ζευγάρι ανάρτησε στο Instagram ένα ευχαριστήριο βίντεο για τις ευχές -δηλαδή ένα slideshow με μερικά από τα πιο διάσημα στιγμιότυπα από περιοδείες τους.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, ξεχωρίζει ένα βίντεο-έκπληξη που δείχνει το ζευγάρι να χορεύει αγκαλιασμένο, ενώ φωτογράφοι απαθανατίζουν τη σκηνή.

Μια σύντομη αναζήτηση, δείχνει ότι το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται από επίσκεψη του ζευγαριού στο Dumfries House στη Σκωτία, όπου χόρεψαν σε ένα garden party υπό τους ήχους ενός τραγουδιού του Elvis.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του μέσω social media, και μάλιστα η Καμίλα ανάρτησε στα stories του λογαριασμού της τα αγαπημένα της βιβλία -προτάσεις για την καραντίνα.

SHARE