ΣΑΚΙΡΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ SUPER BOWL

Η νέα φωτογράφιση της Σακίρα αποδεικνύει ότι τα 44 της πάνε πολύ

Η super star της pop Σακίρα είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Cosmopolitan.

Η 44χρονη τραγουδίστρια πόζαρε για το τεύχος Νοεμβρίου σε ένα 80s inspired editorial με στενά lycra κορμάκια, κορδέλες και pointe μποτάκια αλά Τζέιν Φόντα, τονίζοντας τις πληθωρικές καμπύλες της και αποδεικνύοντας πως οι γυναίκες παραμένουν λαμπερές σε κάθε ηλικία.

Στη συνέντευξή της η ίδια μίλησε σχετικά με την αξέχαστη εμφάνιση που έκανε μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ, στο Super Bowl, τον Φεβρουάριο του 2020, η οποία και έχει μείνει στην ιστορία, εξηγώντας πως ήταν μια ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να χάσει.

Μέσω αυτής της σύμπραξης οι δυο τους θέλησαν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα και να εκπροσωπήσουν μια από τις σημαντικές μειονότητες της Αμερικής, αυτήν των Λατίνων, στη σκηνή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, ένα show που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης της τηλεοπτικής σεζόν.

«Η J Lo, ως Λατίνα που γεννήθηκε στις ΗΠΑ, και εγώ ως Λατινοαμερικάνα είχαμε μια τεράστια ευθύνη αλλά και ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε όλες τις διαφορετικές μειονότητες μέσω της εμφάνιση μας. Στην περίπτωση μου, ήθελα επίσης να αποδώσω φόρο τιμής και στην κουλτούρα που φέρω από την Μέση Ανατολή. Νομίζω ότι τα καταφέραμε» δήλωσε.

«Πραγματικά σκέφτηκα ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνω μια ισχυρή δήλωση σχετικά με το πόσο σημαντικό μέρος του αμερικανικού ιστού είναι η λατινική κοινότητα» συμπλήρωσε παρακάτω, λέγοντας μάλιστα πως η ίδια συμπεριέλαβε στο performance της και έναν τοπικό κολομβιανό χορό του δρόμου, με το όνομα champeta.