Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γενέθλια γιος
H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ /Φωτογραφία: ΑP
ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ

Sweet Nineteen: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της με μια τρυφερή ανάρτηση


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία από τα γενέθλια του 19χρονου γιου της.

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Sex And The City» κρατάει σε γενικές γραμμές χαμηλό προφίλ γύρω από την προσωπική της ζωή, χωρίς να προκαλεί. Η ίδια είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδία, τον 19χρονο Τζέιμς και τις 12χρονες δίδυμες Ταμπίθα και Μάριον, οι οποίες και γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Εχθές, λοιπόν, ήταν τα γενέθλια του Τζέιμς και ως περήφανη μανούλα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έσπευσε να του ευχηθεί και διαδικτυακά, ανεβάζοντας μια κοντινή του φωτογραφία και αφιερώνοντας του λίγα λόγια στην σχετική λεζάντα.

«Είναι 19 σήμερα. Δεν ξύπνησε μαζί μας. Κάνει την ζωή του. Μακριά, με τις σπουδές του, ανάμεσα σε νέους φίλους. Διηγείται όλες τις λεπτομέρειες στο σπίτι. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να μας πει. Οι νέοι ενήλικες δημιουργούν εντυπώσεις που κρατάνε στο χρόνο. Βλέπει ακόμη πολλά με τα νεαρά μάτια του. Νέες σκέψεις, νέα βιβλία, νέα και διαφορετικά πρωινά. Αυτό είναι κάπως γλυκόπικρο. Να μην είμαι μαζί του, να του ευχηθώ τα πιο χαρούμενα γενέθλια. Ο Σκορπιός μας. Το μωρό του Οκτώβρη. Ο JW. Χαρούμενα γενέθλια. Μπαλόνια, κεριά. Ελπίζω κάθε γενέθλια ευχή σου να γίνει πραγματικότητα. Xxx, η μαμά».

SHARE