σίλια κριθαριώτη δίδυμες κόρες φωτογραφίες
Η Ειρήνη Τσάκου/Φωτογραφία: Celia Kritharioti/instagram
30|11|2021 15:33
SHARE
ΣΙΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ

Η κόρη της Σίλιας Κριθαριώτη με κατακόκκινη sexy τουαλέτα, αλά Jessica Rabbit


Στα χθεσινά Fashion Awards που διοργανώθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου παραβρέθηκε και η Σίλια Κριθαριώτη με την κόρη της Ειρήνη Τσάκου.

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια, η οποία μάλιστα έντυσε και την Αντριάνα Λίμα με ένα από τα πιο εντυπωσιακά σύνολα της βραδιάς, σε λευκό χρώμα με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski, δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας. Η ίδια έφθασε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από την κόρη της Ειρήνη Τσάκου.

Η Σίλια Κριθαριώτη έχει  έχει μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά και τον γιο της, Παναγιώτη, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.

Η κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια φόρεσε μια εντυπωσιακή maxi τουαλέτα με μαύρη φούστα και λευκό πάνω μέρος σε στιλ ζιβάγκο, με μικρές βάτες στους ώμους. Το βραδινό gown συνοδεύτηκε από ένα πανωφόρι με μαύρα και lilac φτερά.

Αυτή, ωστόσο, που έκλεψε την παράσταση ήταν η κόρη της Ειρήνη, που έχει εξελιχθεί ήδη σε style icon. Με μια sexy κατακόκκινη τουαλέτα της διάσημης μαμάς της φυσικά, μαγνήτισε τα βλέμματα με το τύπου «γλυπτό» corset της και το μεγάλο σκίσιμο, που έφτανε ως το μηρό, θυμίζοντας την Jessica Rabbit.

Φωτογραφία: instagram stories/@celiakritharioti

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρα κύματα, ενώ τα πολυτελή κοσμήματα με κόκκινες και λευκές πέτρες συμπλήρωσαν ιδανικά το επίσημο look της.

Φωτογραφία: instagram stories/@celiakritharioti
SHARE