Σίσσυ Χρηστίδου γιος
Φωτογραφία: instagram/@sissychristidou
09|11|2021 13:16
SHARE
MOTHER & SON

Η Σίσσυ Χρηστίδου εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της με την πιο χαριτωμένη φωτογραφία


Εχθές γιόρταζαν ως γνωστόν οι Άγγελοι και οι Αγγελικές και φυσικά όλοι ευχηθήκαμε στους αγαπημένους μας.

Έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί στον μεγάλο της γιο Μιχαήλ Άγγελο, που είχε εχθές την ονομαστική του εορτή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, με μια παιχνιδιάρικη και χαριτωμένη φωτογραφία του μικρού Μιχαήλ Άγγελου να κάθεται ανάποδα σε μια πολύχρωμη πολυθρόνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόσωπο του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον front man των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο και πήραν ένα από τα πιο αναίμακτα διαζύγια της show biz, βάζοντας σε προτεραιότητα φυσικά τα παιδιά τους.

«Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελε μου ! Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε. Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου. Είχες δίκιο… στη καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι.. θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς... και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο! Σε αγαπώ», έγραψε εμφανώς συγκινημένη στην σχετική λεζάντα της φωτογραφίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στην ζωή της, αφού η μητέρα της μάχεται εδώ και καιρό με τον καρκίνο, μια ιστορία για την οποία μίλησε ανοιχτά η ίδια μέσω ενός βίντεο στο κανάλι της στο You Tube.

SHARE