Στάθης Λιβαθινός
Ο Στάθης Λιβαθινός/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη
02|03|2021 12:20
SHARE
ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ

Ο Στάθης Λιβαθινός εκτός της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου


Τη φημολογούμενη αναστολή των διδακτικών καθηκόντων του Στάθη Λιβαθινού στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου έρχεται να επιβεβαίωση ανακοίνωση του Εθνικού που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Παρά τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Διευθύντρια της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να θεραπευθεί η δυσαρμονία που ανέκυψε κατά τη διδακτική διαδικασία και να επανέλθει κλίμα συνεργασίας και συναντίληψης μεταξύ του Καθηγητή κ. Στάθη Λιβαθινού και των σπουδαστών της Σχολής.

Ο κ. Λιβαθινός, έχοντας τη διάθεση να διευκολύνει τη λειτουργία και το εκπαιδευτικό έργο της Δραματικής Σχολής αλλά και να αποφορτίσει την κατάσταση, έλαβε την απόφαση να αναστείλει επ’ αόριστον τα διδακτικά καθήκοντά του. Η Δραματική Σχολή σέβεται την απόφασή του αυτή και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται, κατά τη θητεία του ως Καλλιτεχνικού Διευθυντή, η ίδρυση του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματικής Σχολής και η μεταστέγασή του στις εγκαταστάσεις του «Σχολείον της Αθήνας-Ειρήνη Παπά».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Η Διευθύντρια της Δραματικής Σχολής

SHARE