γράμμα με πένα και λουλούδια
Μια υπέροχη κίνηση /Φωτογραφία: Unsplash /Debby Hudson
12|04|2020 09:00
SHARE
VIRAL

«Ήθελα απλώς να δω αν είστε καλά» -Το συγκινητικό γράμμα ενός κοριτσιού στον 90χρονο γείτονά του σε καραντίνα


Πολλά πράγματα μπορεί να λείπουν αυτή τη στιγμή από τις ζωές των ανθρώπων, αλλά η καλοσύνη και η ευαισθησία δεν είναι ανάμεσα σε αυτά.

Η πανδημία του κορωνοϊού έβγαλε σε πολλούς ανθρώπους το πιο...ανθρώπινό τους πρόσωπο, με πράξεις που συγκινούν και (ευτυχώς) γίνονται viral μέσα από τα social media.

Ένα πρόσφατο περιστατικό, αφορά ένα 5χρονο κορίτσι στην πόλη Wolverhampton της Αγγλίας, που πήρε την πρωτοβουλία να στείλει ένα γράμμα στον 93χρονο γείτονά της.

«Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Ήθελα απλώς να ελέγξω ότι είστε καλά. Σας ζωγράφισα ένα ουράνιο τόξο για να σας θυμίζει ότι δεν είστε μόνος. Παρακαλώ απαντήστε, αν μπορείτε», έγραφε το γράμμα της Kiran από το διαμέρισμα 9.

Ο ίδιος της απάντησε, γράφοντας ότι χάρηκε πολύ που έλαβε το γράμμα και ότι θα τοποθετούσε τη ζωγραφιά με το ουράνιο τόξο στο παράθυρό του.

«Είμαι σε καραντίνα όπως κι εσύ και ήταν πολύ όμορφο που με σκέφτηκες. Ήμουν ο πρώτος που ήρθε σε αυτό το σπίτι το 1955, και μένω εδώ από τότε. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ άσχημη και πρέπει να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για να το ξεπεράσουμε και να βγούμε από αυτό υγιείς».

Την ιδιαίτερη αυτή αλληλογραφία ανάρτησε η εγγονή του κυρίου Ron στο Twitter και το ποστ έγινε viral.

Μάλιστα, οι χρήστες σχολίαζαν παραθέτοντας δικά τους αντίστοιχα περιστατικά, αποδεικνύοντας ότι οι συνθήκες ώθησαν πολλούς να σκεφτούν με τον ίδιο -υπέροχο- τρόπο.

SHARE