Η Κάρα Ντελεβίν είναι το νέο πρόσωπο της Puma | 0 bovary.gr
Η Κάρα Ντελεβίν είναι το νέο πρόσωπο της Puma | 0 bovary.gr
21|09|2016 12:12
SHARE
ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η Κάρα Ντελεβίν είναι το νέο πρόσωπο της Puma


Μετά την συνεργασία με την Rihanna, η οποία αφορούσε την σειρά Fendy χPuma by Rihanna, ένα νέο, λαμπερό μοντέλο ήρθε να προστεθεί στα πρόσωπα που εκπροσωπούν την Puma και ενσαρκώνουν ιδανικά το ‘’do you ‘’ της εταιρίας.

Η Cara Delevingne, κορυφαίο μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Puma , την οποία συν-δημιούργησε με την Rihanna, αφού η γνωστή τραγουδίστρια επιμελήθηκε το styling αλλά και το creative concept της φωτογράφησης.

Επίκεντρο της καμπάνιας να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε κάθε γυναίκα και να δώσει νέο νόημα και περιεχόμενο στην κεντρική ιδέα ‘’do you’’, την οποία η Delevingne καλείται να εκπροσωπήσει με την προσωπικότητα και το στυλ. Ποιό είναι αυτό; ‘’Το do you είναι μια ισχυρή δήλωση. Σημαίνει να πάρεις τον έλεγχο του εαυτού σου και να αντλήσεις δύναμη απο αυτό. Έχει να κάνει με το να αποδεχτείς ποιός είσαι, άσχετα από τα λάθη σου, να μάθεις την αλήθεια σου και να μείνεις πιστός σε αυτήν. Είναι ιδιαίτερο γιατί σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους.’’.