Falconeri: Τα περίφημα πλεκτά έρχονται στο Golden Hall | 0 bovary.gr
Falconeri: Τα περίφημα πλεκτά έρχονται στο Golden Hall | 0 bovary.gr
27|09|2016 12:00
SHARE
FALCONERI

Falconeri: Τα περίφημα πλεκτά έρχονται στο Golden Hall


Ένα ιταλικό brand, το Falconeri, με δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ για γυναίκες και άντρες, εισάγει στην Ελλάδα ο όμιλος Calin Group, ο οποίος διαθέτει άλλα 3 brand, τα Calzedonia, Intimissimi και Tezenis. Το πρώτο κατάστημα της εταιρίας, η οποία εντάχθηκε στο Calzedonia Group το 2009 και αριθμεί 75 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ανοίγει τον Οκτώβριο στο Golden Hall και στοχεύει να ανανεώσει τις αγοραστικές συνήθειες των ελλήνων με την γκάμα ποιοτικών προιόντων που διαθέτει, το νεανικό, σοφιστικέ στυλ και τις προσιτές τιμές. .

Η γυναίκα και ο άντρας που επιζητούν ένα εκλεπτυσμένο στυλ θα εκτιμήσουν τις συλλογές Falconeri για την ιταλική ταυτότητά τους και το μοντέρνο-μινιμαλιστικό σχεδιαστικά στίγμα τους.

Ρούχα για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής, που φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, απευθύνονται σε όσους αναζητούν την ήρεμη δύναμη του ντιζάιν σε απλές γραμμές, ζεστές φυσικές υφές με έμφαση στο κασμίρ και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις.

Η συλλογή Falconeri F/W 16-17 περιλαμβάνει τη γυναικεία και αντρική σειρά καθώς και 2 ζεστές, πολυτελείς σειρές, most wanted για κάθε γκαρνταρόμπα:  Ultra Soft Cashmere και Ultra Light Cashmere.