BOOTS FOR WALKING

Κάνε τις μπότες σου να κρατήσουν 15ετία, όπως της Κέιτ Μίντλετον


Ενα ζευγάρι μπότες που έχει από φοιτήτρια, ανέσυρε από τη ντουλάπα της και πήρε μαζί της στο ταξίδι στον Καναδά η Κέιτ Μίντλετον, κάνοντας όλους να ασχοληθούν και με αυτή τη στιλιστική της επιλογή. 

Φόρεσε δηλαδή ένα ζευγάρι μπότες 12ετίας. Πρόκειται για ένα κλασικό ζευγάρι καφέ μπότες Penelope Chilvers, αξίας 545 ευρώ, που φορούσε όταν πρωτογνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ!

 

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς καταφέρνει η δούκισσα του Κέιμπριτζ να διατηρεί σε τέτοια κατάσταση τις μπότες της, έτσι ώστε να μπορεί να τις φορά μια 12ετία μετά; 

Και αυτό δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. 

Με αφορμή τις μπότες της Μίντλετον, λοιπόν, μοιραζόμαστε μαζί σου το μυστικό της για να της κρατήσεις κι εσύ μακριά από τις φθορές του χειμώνα.

  • Όπως και το δικό σου δέρμα, έτσι και οι δερμάτινες μπότες σου χρειάζονται σωστή ενυδάτωση. Ρώτησε τον τσαγκάρη σου για την ειδική κρέμα, που θα χαρίσει σε αυτές γυαλάδα, ευκαμψία και θα αποτρέψει το “σπάσιμο” από το περπάτημα.
  • Η Δούκισσα ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της υποδηματοποιού της, Chilvers και ως προς την αποθήκευσή τους. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί πάντοτε ένα bootshaper – σκελετός - προκειμένου να μη χαλάει το σχήμα τους όταν δεν τις φοράει.
  • Ενώ για να τις προστατεύσει από τη βροχή και τα σημάδια της, δεν ξεχνά ποτέ το αδιάβροχο σπρέι.

Οι μπότες της Κέιτ σήμερα και 12 χρόνια πριν, όταν τις είχε πρωροφορέσει:

 

Πιο πρόσφατα, δημοσίως τουλάχιστον, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε τις εν λόγω μπότες πέρυσι, στην επίσκεψη στο Μπουτάν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

 

 

Και κάπως έτσι, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε να παραδώσει ένα ακόμη μάθημα μόδας: Στα κλασικά κομμάτια αξίζει να γίνεται επένδυση. 

TAGS