MCM
MCM
29|10|2018 15:25
SHARE
MCM

Ο Dirk Schönberger νέος Global Creative Officer της ΜCM


Η MCM, το γερμανικό Luxury brand με έδρα το Βερολίνο, την Σεούλ και το Μιλάνο, ανακοίνωσε το όνομα του Dirk Schönberger ως ο Global Creative Officer.

Σε αυτόν τον νέο ρόλο, ο κ. Schönberger θα αποτελέσει τον βασικό καταλύτη για τον σχεδιασμό προϊόντων, που θα οδηγήσει και θα εφαρμόσει διεθνείς στρατηγικές για να εκφράσει το όραμα της ΜCM.

Αυτό το όραμα, το DNA και το πνεύμα της επωνυμίας, μεταφράζονται και ορίζουν την προσφορά του New School Luxury, που αντανακλάται στην πίστη της MCM: Η υγεία είναι ο Νέος Πλούτος. Ο χρόνος είναι η Νέα Πολυτέλεια. Η δημιουργικότητα είναι η νέα δύναμη.

Ο κ. Schönberger θα ηγηθεί του σχεδιασμού από το νέο Design Studio της MCM. Στο Βερολίνο ο κ. Schönberger θα επιφορτιστεί με την ίδρυση μιας νέας δημιουργικής ομάδας.

Πριν από την είσοδό του στο MCM, εργάστηκε για οκτώ χρόνια ως Δημιουργικός Διευθυντής της adidas, ερμηνεύοντας την κληρονομιά του πρωτοπόρου των αθλητικών ειδών και προεδρεύοντας σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες sneakers του αιώνα, συμπεριλαμβανομένων των συνεργασιών με τους Yohji Yamamoto, Raf Simons, Rick Owens, Pharrell Williams και Kanye West.

«Είμαστε βαθιά ενθουσιασμένοι που ο Dirk Schönberger θα ηγηθεί της MCM με καινοτομία και έμπνευση», δήλωσε η κ. Sung-Joo Kim, πρόεδρος της MCM Holdings.

«Η MCM είναι ένα είδωλο του 21ου αιώνα σε ό, τι αφορά το στιλ, την ποιότητα, την δεξιοτεχνία και τον νεοτερισμό», λέει ο κ. Schönberger. «Έχω την τιμή να απευθύνομαι σε μια νέα γενιά καταναλωτών που είναι φιλόδοξοι, αποφασιστικοί, θαρραλέοι στην έκφρασή του στιλ τους. Η έμφυτη αισιοδοξία, η θετικότητα και η διαφάνεια της MCM αποτελούν την κινητήρια δύναμη αυτής της μάρκας και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε μια παγκόσμια δύναμη γερμανικής πολυτέλειας».

Η υπογραφή του Dirk Schönberger θα είναι ορατή στο MCM στις αρχές του 2019. Η πρώτη συλλογή του θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος με την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2020.