Το μαγικό μυστικό για τέλειο ντεκολτέ! | 0 bovary.gr
Το μαγικό μυστικό για τέλειο ντεκολτέ! | 0 bovary.gr
ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Το μαγικό μυστικό για τέλειο ντεκολτέ!


Αγαπώ τα μαύρα εσώρουχα! Είναι εκείνο το κομμάτι που δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. 

Για μένα ήταν και θα είναι για πάντα το «όπλο» μιας γυναίκας, γιατί τα μαύρα εσώρουχα χαρίζουν θηλυκότητα και ταιριάζουν απόλυτα σε δυναμικές προσωπικότητες, σε γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

Τόσο κομψά μέσα στην απλότητα τους και ταυτόχρονα σέξι, μυστήρια, αφήνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Ενα εσώρουχο passpartout και διαχρονικό, που δεν φαίνεται ποτέ επιτηδευμένο και υπερβολικό. Συνδυάζεται άψογα με όλα τα outfits και ιδιαίτερα τα φορέματα, όπως το little black dress. 

Η αναζήτηση του απόλυτου μυστικού για τέλειο και σέξι ντεκολτέ με οδήγησε στη γνωριμία με την Leonie Hanne, την διεθνούς φήμης blogger που χαρακτηρίζεται για το πάθος της για το styling και τα ταξίδια, η οποία με μύησε στον κόσμο του Magic Boost.

Μέσα από το προσωπικό της blog, το Ooh Couture, η ίδια δοκίμασε και πρότεινε τα αγαπημένα της εσώρουχα από τη συλλογή Triumph A/W16, φωτογραφημένα στο μυστικιστικό και μαγευτικό Λονδίνο. Μοιράστηκε με τους followers της κάποιες ιδιαίτερες στιγμές της και πρότεινε τον «ιδανικό» παρτενέρ για κάθε περίσταση!

Για εκείνη,τα εσώρουχα είναι κάτι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο. Επιλέγοντας εσώρουχα που αναδεικνύουν το σώμα, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή μας, παραδέχεται και τονίζει πως δεν πρέπει να υποτιμάμε τη δύναμη ενός εσωρούχου με τέλεια εφαρμογή.

Η Leonie προσπαθεί να Ohh Couture εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να βρουν εκείνο το εσώρουχο που θα τους παρέχει άνεση, στήριξη και θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους.

Για το μαύρο φόρεμα που τόσο πολύ αγαπώ, προτείνει το Triumph Magic Boost σε μαύρο χρώμα, με την καινοτομία Magic Wire, μια νέα επαναστατική ελαστική, μαλακή μπανέλα που τη βρίσκεις στο σουτιέν Αmourette 300 MWP (Magic Wire) και σε όλα τα σουτιέν της σειράς MAGIC BOOST!

Και για τη φετινή σεζόν, που το βελούδο είναι μια από τις κορυφαίες στιλιστικές επιλογές ακόμα και στα φορέματα, ο ιδανικός της παρτενέρ είναι το τέλειο ψηλόμεσο εσώρουχο, το Magic Boost highwaist panty, που σμιλεύει το σώμα!

Ανακαλύψτε τη νέα Online εφαρμογή της Triumph Το «Δες το - Πίστεψέ το». Σας επιτρέπει να δείτε πώς σας εφαρμόζουν τα αγαπημένα σας σουτιέν και πώς δείχνουν κάτω από τα ρούχα σας! Επισκεφτείτε το παρακάτω link.

http://findtheone.triumph.com/el_GR/seeitbelieveit