Ένα british chic απόγευμα στο Μεγάλη Βρετανία με τη νέα συλλογή των Marks & Spencer  | 0 bovary.gr
Ένα british chic απόγευμα στο Μεγάλη Βρετανία με τη νέα συλλογή των Marks & Spencer | 0 bovary.gr
11|10|2019 17:06
SHARE
MARKS & SPENCER

Ένα british chic απόγευμα στο Μεγάλη Βρετανία με τη νέα συλλογή των Marks & Spencer


Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου το fashion crowd της Αθήνας πέρασε τις πόρτες του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και βρέθηκε σε έναν μαγικό κόσμο με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. 

Το αγαπημένο βρετανικό brand Marks & Spencer υποδέχθηκε δημοσιογράφους, fashion editors και social media influencers, δίνοντας τους την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα must-have κομμάτια της νέας, χειμωνιάτικης συλλογής και να περιηγηθούν στο νέο online shop www.marksandspencer.gr, μέσω διαδραστικής οθόνης. 

Οι τάσεις της φετινής σεζόν, αναδείχθηκαν μέσα από δεκαεπτά μοναδικά outfits: καρό παλτό, chunky μάλλινα, θηλυκά μίντι φορέματα αλλά και εντυπωσιακά βραδινά, βελούδινα σακάκια και μίνι party dresses.

Η γήινη χρωματική παλέτα στη συλλογή Your New Wardrobe για smart casual εμφανίσεις, ο μοντέρνος σχεδιασμός denim για κάθε σωματότυπο στη Britain’s Best Loved Denim, καθώς και οι ανανεωμένες γραμμές στη Back To Work, συνδυάζονται με statement αξεσουάρ, ολοκληρώνοντας τα looks με αέρα αυτοπεποίθησης. 

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέδειξε το δικό της stylish κόσμο, ξεχωρίζοντας τα αγαπημένα της M&S κομμάτια από τη νέα συλλογή, όπου παρουσιάστηκαν μέσα από ένα exclusive preview, στο ειδικά σχεδιασμένο Jenny’s and M&S World of Style. 

Για το τέλος, οι καλεσμένες «ταξίδεψαν» σε ένα χριστουγεννιάτικο κόσμο, μέσα από το μαγικό M&S Christmas Corner. γεμίζοντας με ευχές τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που είχαν στολιστεί αποκλειστικά με προϊόντα Home και M&S Food.