CROCKS

Crocks: Το αμφιλεγόμενο παπούτσι μεταμορφώνεται και φοριέται με όλα


Εχουν χαρακτηρισθεί κατά καιρούς ως «ασχημοπάπουτσα» και αποτελούν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα σχέδια στον κόσμο της υπόδυσης.

Αρχικά, κατασκευάστηκαν ως παπούτσι - πρόταση για τη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα για την κωπηλασία, λόγω του αντιολισθητικού πέλματος και αδιάβροχου υλικού τους, όμως έγιναν περιζήτητα στην αγορα καθώς χαρίζουν άνεση και είναι πολύ ελαφριά στο περπάτημα και το 2005 έκαναν την είσοδο τους στην Ευρώπη.

Παρά το γεγονός ότι η αισθητική τους είναι αρκετά περίεργη και ότι ο κόσμος της μόδας ήταν πάντοτε επιφυλακτικός απέναντι τους, ο Christopher Kane αναθεωρεί την εικόνα αυτού του παπουτσιού και τα προτείνει ως must επιλογή για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017.

 

 

Στην παρουσίαση της νέας του συλλογής όλα τα μοντέλα φορούσαν τα συγκεκριμένα πλαστικά σανδάλια ,που όμως αυτή τη φορά ήταν στολισμένα με πολύτιμους λίθους και έμοιαζαν με έργα τέχνης, χάρη στο print του μαρμάρου.

 

 

 

 

 

 

Η καθημερινότητα μετατράπηκε έτσι σε πολυτέλεια για όλες τις γυναίκες που την αναζητούν. Το γήινο στοιχείο του print σε συνδυασμό με τους πολύτιμους λίθους τα καθιστά ευκολοφόρετα όλες τις ώρες τις ημέρας, είτε επιλέξεις ένα τζην είτε να τολμήσεις να τα φορέσεις με ένα φόρεμα.