NEW CLASSIC UGG

Φέτος ντύνεις τα πόδια σου με τον πιο κομψό τρόπο!


Αρκεί μια ομπρέλα για να προφυλάξει ένα supermodel από τη βροχή;

Η Rosie Huntington, γεννημένη στο Devon της Αγγλίας, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει υγρασία, συννεφιά και βροχερός καιρός, όλες τις εποχές του χρόνου και η ίδια αποκαλύπτει το μυστικό οδηγό επιβίωσης της!

Η ζωή της μπορεί να είναι γεμάτη glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, εξώφυλλα περιοδικών και φωτογραφικά φλας, ψηλοτάκουνες γόβες, πασαρέλες, αλλά ακόμα και στις κάζουαλ στιγμές της, στις διακοπές στην εξοχή, στις βόλτες η Rosie επιλέγει τον πιο stylish και άνετο τρόπο για να παραμείνει αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή. Αυτή η σεζόν είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της επαγγελματικής της πορείας, αφού πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της UGG και γίνεται η 1η παγκόσμια πρέσβειρα του brand, με ένα από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια, τη νέα UGG® Classic II boot.

Η αγάπη της Rosie Huntington-Whiteley για την UGG μετράει χρόνια, αφού το πρώτο δώρο στον εαυτό της, όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ ήταν ένα ζευγάρι κλασσικές μπότες UGG. Σήμερα η ανεπιτήδευτα όμορφη Rosie , ξεχωρίζει για τον προσιτό της χαρακτήρα και την αυτοπεποίθηση της και παραμένει πιστή στην πρώτη της αγάπη, που της προσφέρει άνεση σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας της!

Σχεδόν 40 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση η νέα μπότα, που εύστοχα ονομάστηκε Classic II, ενσωματώνει μία νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που απομακρύνει νερό και λεκέδες, προσφέρει καλύτερη στήριξη και είναι πιο ελαφριά σε βάρος για περισσότερη άνεση.

 

 

H νέα Classic διατηρεί το ίδιο σχέδιο και την ίδια αίσθηση με την αρχική, ενώ διαθέτει επιπλέον, ένα ειδικά επεξεργασμένο στρώμα για προστασία από το νερό και τους λεκέδες, μία αποκλειστική καινοτομία του brand, τη σόλα Treadlite by UGG™ για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, ανθεκτικότητα και ευλυγισία καθώς επίσης νέο logo και δερμάτινο ταμπελάκι στο τακούνι για ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα. 

Ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί για να ζεσταίνει τα πόδια των σέρφερ, η UGG® Classic Boot γρήγορα υιοθετήθηκε από celebrities, αθλητές, influencers και πελάτες από όλον τον κόσμο που αναζητούσαν ένα premium προϊόν που να συνδυάζει άνεση και στυλ. Σήμερα, η UGG® έχει εξελίξει την αρχική μπότα και έχει επεκταθεί στη δημιουργία ολοκληρωμένων συλλογών υποδημάτων, αξεσουάρ και lifestyle προϊόντων που αντιπροσωπεύουν το DNA του brand.

«Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο λανσάρισμα της UGG® που έχει γίνει στα 38 χρόνια ιστορίας του brand», δήλωσε ο Dave Powers, Πρόεδρος & CEO της Deckers Brands. «Ήταν μεγάλη απόφαση να προχωρήσουμε σε ανανέωση ενός τόσο εμβληματικού προϊόντος, όπως η Classic boot. Ακούγοντας όμως με προσοχή τι ήθελαν οι καταναλωτές μας, αποφασίσαμε ότι ήταν ο κατάλληλος χρόνος».

Τι πιο ιδανικό από ένα ζευγάρι Classic II που θα σας χαρίσει την απαραίτητη ζεστασιά το χειμώνα;

Αυτή άλλωστε είναι η πιο ερωτική εποχή όλου του χρόνου, μια εποχή που δεν νοείται δίχως μια ugg-αλιά που θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, θα σας προστατεύει, θα σας ενθουσιάσει με τέτοιο τρόπο που να μη θέλετε με τίποτα να την αποχωριστείτε!