Αποκλειστικό: Ολα όσα είδαμε στο event της Ioanna Kourbela -Η αποθέωση του μίνιμαλ  | 0 bovary.gr
Αποκλειστικό: Ολα όσα είδαμε στο event της Ioanna Kourbela -Η αποθέωση του μίνιμαλ | 0 bovary.gr
IOΑNNA KOURBELA

Αποκλειστικό: Ολα όσα είδαμε στο event της Ioanna Kourbela -Η αποθέωση του μίνιμαλ


Τι συμβαίνει όταν το οικείο γίνεται ζωτικό περιβάλλον και το ρούχο μεταμορφώνεται σε συμπεριφορά του δέρματος;

Το Ioanna Kourbela BASICS brand επαναπροσδιόρισε την απαραίτητη έκφραση του Βασικού, του γνώριμου και του προσωπικού μας χώρου!

Σε συνεργασία με την εταιρία Coco-mat πραγματοποίησε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 μία ξεχωριστή παρουσίαση της συλλογής Spring Summer 2017 με στόχο να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μια νέα εμπειρία μόδας, που χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη αρμονία.

Το event πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κολωνακίου και πιο συγκεκριμένα, στο Coco-mat Store & Hotel, το οποίο μεταμορφώθηκε μέσα από το πρίσμα της Ioanna Kourbela BASICS συλλογής.

Οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους και η Bovary.gr, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή ζωντανή παρουσίαση μόδας, με δεκατρείς χορευτές/ερμηνευτές, με δημιουργίες της Ioanna Kourbela και να γίνουν μέρος της, μέσα σε έναν χώρο τόσο οικείο, όπως οι φυσικές πρώτες ύλες της συλλογής “Shades of Summer” SS17.

Το motto της βραδιάς: «Το Ρούχο Είναι το Σπίτι του Σώματος» και πράγματι, όλες οι αισθήσεις ενεργοποιήθηκαν μοναδικά μέσα από την αφήγηση των καλλιτεχνών και τη δράση των ερμηνευτών στο χώρο αλλά και μέσω installations και video projections. 

To μοναδικό event πλαισιώθηκε από τα φυσικά αρώματα και την ισορροπημένη γεύση της Belvedere Vodka που με το νέο της “Relearn Natural” Manifesto, θα μας ταξιδεύει από φέτος στην απλότητα, την αυθεντικότητα και τη διαφάνεια της φυσικότητας, μιας που η ίδια αποτελείται από δύο μόνο αγνά φυσικά στοιχεία: νερό & σίκαλη.

Για το επιτυχημένο αποτέλεσμα του event συνέβαλαν μια ολοκληρωμένη ομάδα χορευτών κάτω από την καθοδήγηση της creative director Ioanna Kourbela όπως και της χορογράφου Αφροδίτη-Μυρτώ Τριχείλη ενώ οι μουσικές συνθέσεις των SpaceBlanket πλαισίωσαν το event.  
Το make up των χορευτών επιμελήθηκε η εταιρία MAC Cosmetics και το hair styling τα κομμωτήρια Michalis Anousakis Hair.