Τ-SHIRT ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ

Σέταρε το t-shirt σου σωστά και κάνε ντύσιμο για πάρτι -7 φανταστικοί συνδυασμοί


Οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν και εξελίσσονται διαρκώς, αυτό που παραμένει όμως σταθερό είναι η επιθυμία των γυναικών να κυκλοφορούν πάντοτε περιποιημένες και στιλάτες, σε όλες τους τις εμφανίσεις και ιδιαίτερα τις βραδινές.

Βέβαια, αν παλιότερα ξοδεύατε μια περιουσία για να αποκτήσετε τα πιο εντυπωσιακά βραδινά σύνολα, τώρα θα παρατηρήσετε ότι ολοένα και περισσότερο η απλότητα παίζει κεντρικό ρόλο και το μυστικό κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο συνδυάζετε τα κομμάτια αυτά, γεγονός που αντικατοπτρίζει και την ίδια σας την προσωπικότητα.

Αν αναρωτιέστε τι θα φορέσετε την επόμενη φορά που θα έχετε κλείσει τραπέζι σε κάποιο κλαμπ ή θα σας έχουν καλέσει οι φίλοι σας στο πάρτι ή το bar για διασκέδαση και χορό, εμείς σας λέμε ότι το κλασικό, απλό και κατά τα άλλα καλοκαιρινό μπλουζάκι είναι το ρούχο που ταιριάζει με όλα και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Εμπνευστείτε από τους παρακάτω συνδυασμούς:

  • Τολμήστε να φορέσετε ένα μπλουζάκι με ρίγες ή prints με μια λαμπερή φούστα με παγιέτες.

 

 

  • Συνδυάστε το με μια φούστα με πιέτες και ψηλοτάκουνα.

 

  • Για μια κλασική αλλά κομψή εμφάνιση φορέστε το με ένα παντελόνι και ένα σακάκι τύπου κουστούμι και σπάστε τη μονοχρωμία του.

 

  • Αισθανθείτε άνετα με ένα T-shirt και culottes (ακόμα και ολόσωμο), ένα φαρδύ κοντό παντελόνι που θα μπορούσε να μοιάζει και με φούστα.

 

  • Δώστε ροκ ύφος στην εμφάνιση σας επιλέγοντας μια μαύρη δερμάτινη φούστα κι ένα T-shirt κι αν προβληματίζεστε για το πανωφόρι, σας προτείνουμε ένα κομψό μπλέιζερ.
  • Κάντε το όπως τα μοντέλα και τις σταρ του Χόλιγουντ, που φορούν το T-shirt με ψηλόμεσα τζην και platforms.
  • Αναβαθμίστε το look σας συνδυάζοντας το T-shirt με ένα τζην και το must item της σεζόν, το βελούδινο μπλέιζερ.