ΣΟΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Οι πιο καυτές γυναίκες της Γης μαζί -Ολα όσα έγιναν στο σόου της Victoria's Secret


Για πρώτη φορά ένα από τα μεγαλύτερα shows στο κόσμο «πέρασε» τα σύνορα της Αμερικής και ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για την επίδειξη της Victoria's Secret για το 2016.

Με τις βετεράνους να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και τα νέα μοντέλα όπως η Κένταλ, η Μπέλα και η Τζιτζι να κερδίζουν όλο το χειροκρότημα, το show αυτό είχε τα πάντα.

 

  • Σέξι εσώρουχα, θεϊκά κορμιά

Τα μοντέλα έδειξαν τις μοναδικές δημιουργίες του οίκου, ο οποίος φέτος έδειξε την πιο σέξι του πλευρά, αφήνοντας στην άκρη τα κουστούμια-υπερπαραγωγή και τα πελώρια φτερά και δίνοντας έμφαση κυρίως στην δαντέλα, τα μικροσκοπικά εσώρουχα και τα σατέν κιμονό.

Με τα social media να βομβαρδίζονται από τις φωτογραφίες μοντέλων από τα backstage και βίντεο με όλη τους την προετοιμασία, η Lady Gaga, ο Μπούνο Μαρς και ο ράπερ The Weeknd έδωσαν τον ρυθμό στο σόου μετατρέποντας το σε ένα πάρτι με... αγγέλους.

 

 

 

 

Ωστόσο, τα θεϊκά κορμιά των μοντέλων δεν ήταν η μόνη έκπληξη στο catwalk.

Η έγκυος Ιρίνα Σάικ

Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν φυσικά η Ιρίνα Σάικ, η οποία αν και απέχει χρόνια από τον θεσμό... αποφάσισε με την εμφάνισή της να αποκαλύψει και το μυστικό της... δηλαδή της εγκυμοσύνη της. Περπατώντας γεμάτη αυτοπεποίθηση και φορώντας ρούχα που καλύπτουν την κοιλίτσα της, η Ιρίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τα σημάδια που την θέλουν να περιμένει το πρώτο παιδί του Μπράντλει Κούπερ.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail,  το 30χρονο μοντέλο κρατούσε καλυμμένη την κοιλιά της καθ'όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του show, αλλά η δεύτερη εμφάνισή της δεν μπόρεσε να μην την «προδώσει». Ωστόσο η Σάικ φάνηκε να το απολαμβάνει!

 

Το φλερτ της Μπέλα Χαντίντ με τον πρώην της

Ακόμη ένα ευτράπελο της βραδιάς, ήταν η στιγμή που η Μπέλα Χαντίντ περπάτησε πιο όμορφη από ποτέ στο catwalk, την ώρα όμως που τραγουδούσε ο πρώην της The Weeknd.

 

Η ίδια φορώντας ένα απίστευτο εσώρουχο σε πετρόλ απόχρωση, το οποίο τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της χαμογέλασε στο πρώην αγόρι της και οι δυο τους χόρεψαν στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού.

 

Η πρωταγωνίστρια Κένταλ Τζένερ

Τις καλύτερες εμφανίσεις τις έκανε η Κένταλ Τζένερ, η οποία σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα φαίνεται να είχε κόντρα με την Άντριάνα Λίμα για το ποια θα είναι η «πρωταγωνίστρια» της βραδιάς.

 

Η Κένταλ, η οποία έχει συμμετάσχει ακόμη μία φορά στο show των αγγέλων, φόρεσε ένα τολμηρό σέξι κόκκινο εσώρουχο (με τα μπλε φτερά να κάνουν τη διαφορά) και ένα δαντελένιο ασπρόμαυρο σύνολο που όλες ζηλέψαμε.

 

Η φανερά αδυνατισμένη Τζιτζι Χαντίντ

Από την άλλη η Τζίτζι Χαντίντ δεν πέρασε απαρατήρητη προτιμώντας ένα πιο ροκ μαύρο με κορδόνια εσώρουχο και δείχνοντας φανερά αδυνατισμένη από πέρσι.

(Φέτος)

 

(Πέρσι)

 

Φωτογραφίες: ΑP/Shutterstock