Εκπληκτική έκθεση: Τα χειροποίητα δαντελένια νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη όλα μαζί  | 0 bovary.gr
Εκπληκτική έκθεση: Τα χειροποίητα δαντελένια νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη όλα μαζί | 0 bovary.gr
ΣΗΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ

Εκπληκτική έκθεση: Τα χειροποίητα δαντελένια νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη όλα μαζί


Οι φίνες, χειροποίητες δαντέλες και τα περίτεχνα κεντήματα αποκτούν ζωή μέσα από τα μάτια της Σίλιας Κριθαριώτη.

Η παρακαταθήκη της παράδοση 110 ετών του ιστορικότερου Οίκου Υψηλής Ραπτικής αντικατοπτρίζεται σε κάθε δημιουργία που όπως αναφέρει και η ίδια η σχεδιάστρια, θέλει να μοιάζει σαν μην έχει φτιαχτεί από ανθρώπου χέρι. Εξάλλου, κάθε νυφική δημιουργία έχει έναν και μόνο σκοπό: να κάνει εκείνη που θα το φορέσει να αισθανθεί μοναδική και πιο όμορφη από ποτέ στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της!

Η πρωτότυπη και ονειρεμένη έκθεση, που έχει τίτλο «White Wonderland», εγκαινιάστηκε την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου και υπόσχεται ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα, τη θηλυκότητα και τη χειροποίητη τέχνη των νυφικών δημιουργιών της Σίλιας Κριθαριώτη σ’ έναν χώρο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτή την έκθεση.

Οι νυφικές δημιουργίες Celia Kritharioti βρίσκουν τον χώρο τους στον πρώτο όροφο του Golden Hall σε ένα πρωτότυπο art installation, που θα μείνει ανοικτό στο κοινό ως τις 10 Ιανουαρίου.

Οι αέρινες couture νυφικές δημιουργίες της σχεδιάστριας, πραγματικά έργα τέχνης, έμοιαζαν με νεράιδες μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στη διπλανή αίθουσα, το fashion video του διεθνούς φωτογράφου Κώστα Αυγούλη, εμπνευσμένο από τις δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture, μαγνήτισε τα βλέμματα των προσκεκλημένων.

Στο opening του «White Wonderland» η Σίλια Κριθαριώτη υποδέχτηκε και ξενάγησε αγαπημένους φίλους και εκπροσώπους του Τύπου. Ανάμεσά τους η Τατιάνα Μπλάτνικ με κάπα 5226, η Δούκισσα Νομικού με total look 5226, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ελενα Ράπτη, η Λάουρα Μακροπούλου, η Ιλεάνα Μακρή, η Ρόζαμρι Χατζηιωάννου, η Καίτη Γαρμπή, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Αθανασία Μαρινάκη, η Μαργαρίτα Σφέτσα, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Ρεγγίνα Κουρή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Ηλιάκη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Πατρίτσια Μίλικ- Περιστέρη με φόρεμα 5226, η Βέτα Στεφανίδη- Τσουκαλά και η Λώρα Τσουκαλά, η Στέλλα Ράπτη, η Σόνια Καζόνι, η Σάσα Σταμάτη με total look 5226, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και οι fashion bloggers (όλες με total look 5226) Σουζάνα Κεγγίτση, Μαριτίνα Χαλβατζή, Παολίνα Διαμαντούλη, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη και Νεφέλη Γεωργαλά. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τη νέα τάση του make up, τα highlights, σε μόλις τρία λεπτά από τη make up arist της MAC Cosmetics Μαρία Νικολουδάκη.

Παράλληλα επισκέφθηκαν και το flagship store 5526, καθώς συμπληρώνονται δυο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φίνο ροζέ «Miraval» από το κτήμα των Brad Pitt και Angelina Jolie στην Προβηγκία, τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές των αρτοποιείων «The Bakers» και τα εδέσματα «Il Barretto».

Με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου να έχουν χαρίσει στη Σίλια Κριθαριώτη ως την αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των νυφικών και το περιοδικό Vanity Fair να κατατάσσει τον Οίκο Celia Kritharioti ως έναν από τους έξι Οίκους Υψηλής Ραπτικής που ξεχωρίζουν παγκοσμίως, η έκθεση «Celia Kritharioti Bridal Wonderland» φέρνει τη μαγεία της χειροποίητης τέχνης στο ευρύ κοινό.