15+1 νυφικά, σαν πριγκίπισσας παραμυθιού, που είδαμε φέτος | 0 bovary.gr
15+1 νυφικά, σαν πριγκίπισσας παραμυθιού, που είδαμε φέτος | 0 bovary.gr
ΝΥΦΙΚΑ

15+1 νυφικά, σαν πριγκίπισσας παραμυθιού, που είδαμε φέτος


Οταν ο έρωτας και η συντροφικότητα αποκτούν επίσημο χαρακτήρα μέσω της τέλεσης του μυστηρίου του γάμου στην Εκκλησία, τότε η ζωή των δύο συντρόφων αλλάζει και αυτή γίνεται η σημαντικότερη στιγμή τους.

Βέβαια, για τις γυναίκες, ο γάμος δεν είναι απλά μια τυπική διαδικασία αλλά αντίθετα φαντάζει με την πραγματοποίηση ενός ονείρου και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό δεν θα μπορούσε να μην έχει το νυφικό που επιλέγουν, το οποίο αντικατοπτρίζει και πτυχές της προσωπικότητας τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι τόσο εντυπωσιακό, που να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω του.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, το νυφικό της οποίας δημιούργησε η Sarah Burton, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Alexander McQueen.

Η συγκεκριμένη δημιουργία είχε αποθεωθεί από τους κριτικούς, αφού επρόκειτο για ένα κομψό, κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο σατέν λευκό- ιβουάρ νυφικό, διακριτικό, με δαντέλα, μακριά ουρά κι ένα πέπλο μεσαίου μεγέθους που κάλυπτε το πρόσωπο της.

Τι κι αν χαρακτηρίσθηκε ως «νυφικό του αιώνα» από πολλούς; Από ότι φαίνεται, το 2016 τα νυφικά φορέματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Ινσταγρκαμ ήταν ακόμα πιο παραμυθένια και ξεπερνούν σε ομορφιά εκείνο της Κέιτ.