RED CARPET

Oι 13 εμβληματικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί τη χρονιά που φεύγει


Λένε πως κάθε βράδυ, πριν από τον ύπνο, πρέπει κανείς να κάνει το δικό του απολογισμό για όσα πέτυχε και όσα δεν πέτυχε κατά τη διάρκεια της ημέρας, να αναλογιστεί ποιες τις θετικές εμπειρίες και να αφήσει πίσω του όσες τον δυσαρέστησαν.

Στο χώρο της μόδας, ισχύει το ίδιο, με μια χρονική διαφορά, αφού οι fashionistas κάνουν το δικό τους μεγάλο απολογισμό στο τέλος κάθε χρόνου. Πρόκειται για τη δική τους γρήγορη αναδρομή στη χρονιά που μένει πίσω, από την οποία ξεχωρίζουν τα πιο λαμπερά ρούχα, αυτά που θα μπορούσαν να κερδίσουν μια θέση στην ιστορία της μόδας.

Και πού αλλού να αναζητήσει κανείς τις καλύτερες εμφανίσεις; Το κόκκινο χαλί είναι το ιδανικότερο σημείο, γιατί συγκεντρώνει όλες τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, στις πιο εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, καθώς περπατούν απαστράπτουσες στο κόκκινο χαλί.

Μπέλα Χαντίντ

Κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, περπατώντας στο κόκκινο χαλί του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ στις Κάννες με την κατακόκκινη αποκαλυπτική τουαλέτα δια χειρός Alexandre Vauthier. Το σχίσιμο του φορέματος στη μέση σε συνδυασμό με το βαθύ ντεκολτέ και την ανοιχτή πλάτη, άφησαν τους πάντες άφωνους.

Lady Gaga

H Lady Gaga ποζάρει στο press room των 73ων Golden Globe Awards, τον Ιανουάριο του 2016. Η σταρ με το εκθαμβωτικό ξανθό μαλλί, φοράει μια βελούδινη μαύρη τουαλέτα πριγκιπικό κόψιμο στο στήθος και μια μικρή ουρά κατά μήκους του φορέματος, με την υπογραφή του Οίκου Versace.

Σοφία Βεργκάρα

Το Φεβρουάριο η σταρ έδωσε το «παρών» στα Οσκαρ, στο Dolby Theatre Los Angeles, φορώντας μια δημιουργία του brand Marchesa.

Κρίσι Τέιγκεν

Τα κεντημένα τριαντάφυλλα επάνω στη nude τουαλέτα της έκλεψαν την παράσταση στο Dolby Theatre στο Los Angeles, όταν παρευρέθηκε στα βραβεία Οσκαρ. Μια δημιουργία του brand Marchesa.

Ναόμι Γουότς

Με ένα λαμπερό φόρεμα γεμάτο πολύτιμες πέτρες από τον Οίκο Armani η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση, καθώς ήταν μια από τις πιο glam εμφανίσεις της χρονιάς, με τη δημιουργία αυτή να δημιουργεί ένα εφέ γοργόνας.

Σαρλίζ Θίρον

Με μια κατακόκκινη τουαλέτα με μακριά ουρά και βαθύ ντεκολτέ, η κομψή εμφάνιση της Σαρλίζ στα Οσκαρ συζητήθηκε όσο λίγες αυτή τη χρονιά. Την υπογραφή στη δημιουργία αυτή έβαλε ο Οίκος Dior.

Τζένιφερ Λόρενς

Η ηθοποιός με μπεζ – μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες τα μαύρα κρόσσια και κέντημα, του Οίκου Dior.

Αντέλ

Τι κι αν την έχετε συνηθίσει με μαύρο outfit; Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε επίσημη εμφάνιση με μπορντό φόρεμα του Giambattista Valli.

Rachel McAdams

Με μια κυπαρισσί σέξι τουαλέτα με άνοιγμα στη μέση που άφηνε εκτεθειμένο το δεξί της πόδι, η σταρ ποζάρει όλο αυτοπεποίθηση στα βραβεία Οσκαρ.

Μπλέικ Λάιβλι

Σαν αληθινή πριγκίπισσα που ζωντανεύει από ένα παραμύθι η ηθοποιός ήταν παρούσα στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Ολίβια Γουάιλντ

Με ένα φόρεμα σε γκρέσιαν ύφος του Οίκου Valentino η ηθοποιός τράβηξε τα βλέμματα όλων στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ.

Εμιλι Μπλάντ

Αυτοκρατορικό φόρεμα του Οίκου Prada, σε ροζ απόχρωση ήταν η επιλογή της ηθοποιού για την εμφάνιση της στα βραβεία Οσκαρ 2016. Οι ασημένιες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τα ασημένια σκουλαρίκια της έκαναν τη σιλουέτα της εγκυμονούσας τότε να λάμπει.

Μάργκοτ Ρόμπι

Είστε μια από εκείνες τις γυναίκες που «φοβούνται» το χρυσό φόρεμα; Η Μάργκοτ Ρόμπι απέδειξε στα Οσκαρ 2016 ότι αυτό το χρώμα είναι σέξι και φόρεσε μια liquid gold τουαλέτα Tom Ford.