BIKER ΣΑΚΑΚΙ

Biker σακάκι –Φόρεσέ το όπως τα μοντέλα


Ρίχνοντας μια ματιά στην ντουλάπα σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι κλασικά και διαχρονικά, αφού δεν απουσιάζουν ποτέ από τις συλλογές σας και σας «λύνουν τα χέρια» στις δύσκολες εκείνες περιστάσεις, που νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα εντυπωσιακό να φορέσετε.

Και όμως αυτά τα ρούχα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το biker σακάκι, κάνουν το απαραίτητο twist στην εμφάνιση σας, αλλά και τη διαφορά ακόμα και στις πασαρέλες.

Είναι ένα πανωφόρι πασπαρτού, με τις εκδοχές του στην αγορά να ικανοποιούν όλα τα γούστα. Total black δερμάτινο, σουέντ με ή χωρίς δερμάτινες λεπτομέρειες και αγκράφες.

Αυτή τη σεζόν, το biker τζάκετ διατηρεί αναλλοίωτη την αξία του, μπορείτε όμως να ανανεώσετε το στιλ του, αντλώντας έμπνευση από τα tips για να το φορέσετε.

Συνδυάστε το με ένα μίντι φόρεμα

Αν σας αρέσουν τα ρομαντικά ρούχα, τύπου φλοράλ, αλλά σας φαίνονται υπερβολικά για το χειμώνα, το biker σακάκι θα εξισορροπήσει το ύφος τους και θα κάνει το σύνολο πιο ροκ. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με κατάλληλο μακιγιάζ, όπως για παράδειγμα τα σκούρα κόκκινα χείλη.

 

Προσθέστε λίγη πολυτέλεια επάνω στο σακάκι

Ο χειμώνας θέλει ζεστασιά και αυτή μπορεί να σας τη χαρίσει μόνο μια faux γούνα, σε αντίθεση με το biker σακάκι που είναι πιο λεπτό. Εμείς σας προτείνουμε όμως να συνδυάσετε τη γούνα με το δέρμα και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας. Φορέστε ένα γούνινο κολάρο (αποσπώμενο) πάνω από το τζάκετ.

Αποκτήστε ένα κόζι look επιλέγοντας τη γούνινη επένδυση

Τα shearling τζάκετς είναι τα δημοφιλή ρούχα με τη γούνινη επένδυση, που έχουν επιρροές από τα 70s. Μοντέρνα και ιδανικά για τους χειμερινούς μήνες, μπορείτε να τα βρείτε σε γκρι, κλασικό μαύρο και καφέ. Η τελευταία αυτή απόχρωση αποτελεί μια βασική εναλλακτική για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε. Προτιμήστε τις oversized εκδοχές.

 

Layering με ρούχο από δαντέλα

Η δαντέλα όχι μόνο αποτελεί αγαπημένη ενδυματολογική λεπτομέρεια των σελέμπριτις, αλλά είναι το ύφασμα εκείνο που έχει συνδεθεί με το ρομαντισμό και τη θηλυκότητα. Ειδικά ως προς τη μαύρη δαντέλα, αυτή είναι συνώνυμη της σέξι πλευράς κάθε γυναίκας, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα φόρεμα. Αν πρέπει να δώσετε το «παρών» σε ένα πάρτι με φίλους, παίξτε με το biker σακάκι, που δεν θα καλύψει εντελώς το φόρεμα, ενώ θα δώσει στο σύνολο έναν δυναμισμό.

Δερμάτινο με δερμάτινο - The double combination

Ξεχάστε το mix και επικεντρωθείτε για λίγο στο δεύτερο όρο, «match». Ενας πολύ κομψός συνδυασμός είναι το μαύρο δερμάτινο biker με τη μαύρη δερμάτινη μίντι φούστα. Για να «σπάσετε» τη μονοτονία, φορέστε ένα ριγέ πουκάμισο.