Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary
Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary
ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΙΝΤ

Πήγαμε στην μπουτίκ ΜΙΝΤ στο Κολωνάκι -Τα εκπληκτικότερα vintage, όλα με διάσημη (και ποθητή) υπογραφή


Ξέρεις όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν σε ρούχα και αξεσουάρ και περνάς ώρες στις βιτρίνες και το διαδίκτυο βλέποντας τα νέα και κλασικά «κομψοτεχνήματα» των πιο διάσημων οίκων. Αν ναι, τότε μία καινούρια μπουτίκ στο Κολωνάκι έχει όλα όσα αγαπάει μία γυναίκα.

Η boutique MINT (ολόκληρο όνομα meant to be mint) απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα vintage κλασικά ρούχα και αξεσουάρ και έχουν μία λατρεία στα luxury brands.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης

Hermes, Valentino, Louboutin, όλα τα αγαπημένα κομμάτια των μετρ σχεδιαστών της υψηλής ραπτικής «ξεδιπλώνονται» μέσα στον μικρό, ζεστό χώρο με minimal αισθητική στην καρδιά της Αθήνας.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης

Με το όνομα της boutique να «φανερώνει» αμέσως την vintage πινελιά του μαγαζιού και την αγάπη για το χρώμα της μέντας, στην πραγματικότητα η έμφαση δίνεται στην “mint condition”, δηλαδή στην πολύ καλή κατάσταση που έχουν όλα τα κομμάτια.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης

 

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης

Τα κομμάτια, τα οποία κατά κύριο λόγο προέρχονται από ιδιώτες, διαλέγονται με προσοχή από τους υπεύθυνους του μαγαζιού έτσι ώστε να είναι 100% αυθεντικά και να είναι σχεδόν καινούργια.

 

Μπορεί στο MINT να βρεις αρκετά items που να είναι τελευταία λέξη της μόδας, αλλά το κλασικό είναι αυτό που έχει κερδίσει τις Ελληνίδες. Με τις τσάντες Chanel, Valentino, Gucci και Hermes να είναι οι κλασικές επιλογές (και αγάπες) των γυναικών, το πιο νεανικό κοινό φαίνεται πως έχει «κολλήσει» με τους οίκους Βalenciaga και Celine, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα ρούχα της boutique.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary

Γούνινα πανωφόρια, χρυσά bombers, statement κοσμήματα, vintage τζιν και φουλάρια με τέλεια σχέδια είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια στα οποία το μάτι σου θα πέσει κατευθείαν μόλις ανοίξεις την πόρτα του μαγαζιού.

Με τα clutch να έχουν και αυτά την τιμητική τους, τα παπούτσια να σε κάνουν να λες από μέσα σου «αυτό το θέλω», όπως και τα handmade κολιέ πάνω στις βιτρίνες, σίγουρα στα πρώτα 5 λεπτά θα έχεις ήδη φανταστεί το ιδανικό σύνολο για την κάθε περίσταση.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary

Αν πάλι έχεις και εσύ κάποιο -σχεδόν- καινούργιο κομμάτι που θέλεις να πουλήσεις, τότε όπως μας είπε η ιδιοκτήτρια της boutique, Μάρθα Ιωακειμίδη, μπορείς να περάσεις μία βόλτα από την ΜINT boutique. Εκεί θα κρατήσουν τα στοιχεία σου, θα «επεξεργαστούν» το κομμάτι σου κι αν αυτό πληρεί τα κριτήρια, τότε θα το αγοράσουν από σένα.

Αν είσαι κάτοικος των Βορείων Προαστίων, τότε μπορείς να δεις τα μοναδικά κομμάτια της MINT boutique στο δεύτερο κατάστημά τους, στην Κηφισιά.


Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως όποιο από τα δύο κι αν επιλέξεις να εξερευνήσεις, σίγουρα δεν θα κρατηθείς και θα δοκιμάσεις κάποιο από τα vintage κομμάτια τους. Κι αυτό γιατί όπως μας είπαν στόχος δεν είναι να ακολουθείς τα trends, αλλά να είσαι στιλάτη! Κι αυτός είναι ο στόχος της κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της!

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/ bovary

 

Mint Vintage Boutique

Κολοκοτρώνη 1, Κηφισιά 2106231384

Ηροδότου, Κολωνάκι 2107226160

info@meanttobemint.com

Facebook: Mint

Instagram: meanttobemint

Site: MINT Vintage Aesthetics: The Story