Το limited edition t-shirt του Hard Rock Cafe έχει την υπογραφή του σούπερσταρ Pitbull | 0 bovary.gr
Το limited edition t-shirt του Hard Rock Cafe έχει την υπογραφή του σούπερσταρ Pitbull | 0 bovary.gr
ATHENSROCKS

Το limited edition t-shirt του Hard Rock Cafe έχει την υπογραφή του σούπερσταρ Pitbull


«Η μουσική και η εκπαίδευση υπήρξαν ανέκαθεν οι κινητήριες δυνάμεις της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Pitbull. 

 

Ο  παγκοσμίου φήμης και βραβευμένος με GRAMMYκαλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του με το Hard Rock Heals Foundation και αποκαλύπτουν το limited edition t-shirt, Pitbull Signature Series: Edition 35! 

Μέσω του limited edition t-shirt, στόχος είναι η υποστήριξη του οργανισμού SLAM Foundation, βασικό έργο του οποίου είναι να προωθήσει τις ευκαιρίες μάθησης για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Το εμβληματικό t-shirt φέρει το διάσημο ψευδώνυμο του Pitbull, «Mr. Worldwide», με έντονα τιρκουάζ και ροζ γράμματα που αποτίνουν φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το Μαϊάμι.

«Τόσο ο Pitbull όσο και το Hard Rock International, κατανοούμε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να επενδύουμε στο μέλλον μας, μέσα από την εκπαίδευση των παιδιών», δήλωσε η Kellie Brown, Hard Rock International Philanthropy Manager.

«Ο Pitbull υπήρξε υποστηρικτής της Hard Rock International και είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία μας μαζί του στο πρόγραμμα Signature Series, το οποίο θα έχει απήχηση στα παιδιά όλου του κόσμου».  

«Η συνεργασία με το Hard Rock Heals Foundation για το t-shirt Signature Series θα στηρίξει τη δράση του ιδρύματος SLAM, στην προσπάθειά του να βοηθήσει φοιτητές από κάθε οικονομική, κοινωνική και εθνική ομάδα να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους».

Το συλλεκτικό t-shirt κυκλοφορεί σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη και είναι ήδη διαθέσιμο στο Rock Shop του Hard Rock Cafe Athens.