apimages
apimages
HARVE PIERRE

Ο σχεδιαστής του λευκού φορέματος της Μελάνια στην ορκωμοσία, μιλά για τη συνεργασία μαζί της


Η Μελάνια Τραμπ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς αποκρυπτογραφούν τα μυστικά των εμφανίσεων της και η ίδια αποτελεί με τη σειρά της πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο, που αγαπούν την κομψότητα και το στιλ.

Μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ και το baby blue Ralph Lauren σύνολο που εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο γεγονός, η Μελάνια εξακολούθησε να μας απασχολεί με τη στιλιστική της επιλογή.

Λόγος γίνεται για τον καθιερωμένο χορό στο Λευκό Οίκο, γνωστό ως «Freedom Ball», που η λαμπερή Πρώτη Κυρία χόρεψε τον πρώτο χορό με τον σύζυγό της, όπως λέει το πρωτόκολλο, ως το νέο προεδρικό ζεύγος της χώρας, με μία εντυπωσιακή λευκή, off-the-shoulder, τουαλέτα του οίκου Hervé Pierre, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μy way», του Φρανκ Σινάτρα.

Η μεταξωτή δημιουργία στο χρώμα της βανίλιας, με την μικρή λεπτή ζώνη σε έντονο κόκκινο χρώμα, τα βολάν στο μπροστινό μέρος και το κομψό σκίσιμο στο πλάι, τράβηξε τα βλέμματα όλων των fashion addicts, όχι μόνο γιατί επρόκειτο για ένα αριστοκρατικό και μοντέρνο look, αλλά και γιατί η ίδια η Μελάνια Τραμπ συμμετείχε στο σχεδιασμό του φορέματος μέσω της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ο πρώην creative director του Οίκου Carolina Herrera μίλησε για την τιμή που ένιωσε ντύνοντας τη Μελάνια Τραμπ για την εμφάνιση της σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής της.

apimages
apimages

«Είναι τιμή να ντύνεις την Πρώτη Κυρία. Ημουν στην πραγματικότητα τυχερός, διότι στα 20 και επιπλέον χρόνια στην Αμερική, έχω ντύσει όλες τις γυναίκες που υπήρξαν Πρώτες Κυρίες: την κα. Κλίντον, την κα. Μπους και την κα. Ομπάμα. Αυτή η φορά όμως ήταν ξεχωριστή γιατί η δημιουργία έφερε την υπογραφή μου».

Ο Herve Pierre άρχισε να εργάζεται μόνος του αποχωρώντας από τον οίκο Carolina Herrera, έπειτα από 14 χρόνια συνεργασίας, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλους μεγάλους Οίκους, όπως: Oscar de la Renta, Vera Wang,  Christian Dior Haute Couture.  

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η όλη διαδικασία και πρόσθεσε: «Οι γραμμές ήταν καθαρές, το σχέδιο ήσυχο και αντανακλά το όραμα της κυρίας Τραμπ για τη μόδα και τρόπο που θέλει να αισθάνεται μέσα σε ένα φόρεμα. Ξέρει πολύ καλά τι της αρέσει. Οι συζητήσεις μας ήταν εύκολες. Γνωρίζει από μόδα, άλλωστε, σαν πρώην μοντέλο. Εχουμε κοινό λεξιλόγιο ως προς το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός φορέματος».

 

apimages
apimages