hellogiggles.com
hellogiggles.com
ΖΑC POSEN

Ο Zac Posen σχεδιάζει φορέματα εμπνευσμένα από την Μπέτι Μπου -Το πιο σέξι καρτούν


Μπέτυ Μπου. Το καρτούν, με το όχι και τόσο όμορφο πρόσωπο, τα μεγάλα μάτια και τα ζουμερά χείλη, που σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1930 και για πολλούς θεωρείται το πιο σέξι από όλα! 

Το στιλ της ήταν πάντα προκλητικό: Φορέματα κόκκινα ή μαύρα, ψηλοτάκουνες γόβες, διχτυωτό καλσόν, βραχιόλια και σκουλαρίκια κρίκοι αλλά και μια καλτσοδέτα που κλείνει πονηρά το μάτι, όπως ακριβώς και η ίδια.

Από αυτό το τόσο σέξι καρτούν εμπνεύστηκε και ο διάσημος σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μπραντ Brooks Brothers, Zac Posen, για να δημιουργήσει δύο φορέματα!

marieclaire.com
marieclaire.com

Οι δύο αυτές δημιουργίες του Zac Posen έχουν το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα «Betty Boop Red» της εταιρείας Pantone και το σχέδιό τους  «αιχμαλωτίζει» το πνεύμα της Μπου και την κλασική της γοητεία.

Ηδη από τις 14 Φεβρουαρίου 2017 τα φορέματα  πωλούνται στην επίσημη σελίδα του Zac Posen και αναμένεται να κάνουν θραύση. 

Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Μπέτι Μπου εμφανίζεται σε ένα νέο animated πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει και η φιγούρα του σχεδιαστή Zac Posen!

 

 

«Betty Goes A-Posen»

 

 

 

marieclaire.com
marieclaire.com
zacposen.com
zacposen.com