shutterstock
shutterstock
DA VINCI AUTOMATIC

Κάνε το χρόνο σύμμαχό σου με ένα δώρο στον εαυτό σου!


Οι μέρες μεγάλωσαν και οι δείκτες του ρολογιού μου μετρούν αντίστροφα μέχρι τον ερχομό της άνοιξης.

Μια εποχή που φέρνει τα όνειρα μου πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μια εποχή που όλα γύρω μου λάμπουν σαν να πρόκειται για διαμάντια.

Η φύση ζωντανεύει και πάλι. Λες και οι ζωγράφοι πήραν τα πινέλα στα χέρια τους και τη χρησιμοποίησαν ως καμβά για τα ωραιότερα έργα τέχνης τους, κάνοντας την ακόμα πιο αρμονική, ακόμα πιο όμορφη.

Κοιτώ ξανά την ώρα. Το χρυσό του ήλιου, το μπλε του ουρανού, το ροζ των λουλουδιών καθρεφτίζονται πάνω της.

Η αίσθηση ευφορίας είναι πιο έκδηλη από κάθε άλλη φορά, με γεμίζει θετικά συναισθήματα. Η διάθεση μου ανανεώνεται και με βοηθάει να επαναπροσδιορίσω τους βασικούς κανόνες ομορφιάς και αισθητικής στη ζωή μου.

Οπως ακριβώς η συλλογή Da Vinci Automatic 36 της IWC Schaffhausen που απευθύνεται φέτος αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό, με τέσσερα μοναδικά μοντέλα: ένα διακοσμημένο με διαμάντια σε κόκκινο χρυσό 18-καρατίων και τρία από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει στεφάνη διακοσμημένη με διαμάντια.

Το πιο ιδιαίτερο από τα μοντέλα Da Vinci Automatic 36 είναι αυτό που διαθέτει κάσα από κόκκινο χρυσό 18-καρατίων, μπρασελέ και 54 λευκά διαμάντια στη στεφάνη. Οι επιχρυσωμένοι δείκτες και οι χρυσές απλίκες βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το επάργυρο καντράν, ενώ ο μπλε δείκτης των δευτερολέπτων τονίζει χρωματικά το ρολόι. Μου θυμίζει πως οι μέρες μου πρέπει να είναι χαρούμενες και φωτεινές.

Το μοντέλο με το σκούρο μπλε καντράν και το λουράκι από δέρμα αλιγάτορα μου θυμίζει ότι πρέπει να εκπέμπω πάντοτε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Το διακριτικό μπλε κάνει έντονη αντίθεση με τη γυαλιστερή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και τις κομψές προεξοχές για το λουράκι. Η μπλε ένδειξη της ημερομηνίας και οι επιμεταλλωμένοι με ρόδιο δείκτες και απλίκες δένουν με μεγάλη αρμονία στη συνολική εμφάνιση του ρολογιού.  

iwc.com
iwc.com

Το μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι είναι διακοσμημένο με 54 διαμάντια, περιλαμβάνει λουράκι Santoni από δέρμα αλιγάτορα σε χρώμα βατόμουρου και είναι ο σύμμαχος μου στις πιο εντυπωσιακές μου εμφανίσεις. Το έντονο χρώμα του έρχεται σε όμορφη αντίθεση με τις μαύρες ενδείξεις στο επάργυρο καντράν.

Το IW458307 διατίθεται σε ανοξείδωτο ατσάλι με μπρασελέ που καθρεφτίζει. Οι επίχρυσοι δείκτες και οι απλίκες δημιουργούν μια αρμονική χρωματική σύνθεση μαζί με τον μπλε δείκτη των δευτερολέπτων στο επάργυρο καντράν. 

iwc.com
iwc.com

Όλα τα μοντέλα Da Vinci Automatic 36 διαθέτουν κινούμενες προεξοχές για το λουράκι και διασφαλίζουν, ότι αυτό ταιριάζει σωστά και φοριέται άνετα σε λεπτούς καρπούς, ενώ σε συνδυασμό με την νέα πόρπη πεταλούδα με τα τρία φτερά προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο χέρι.

Το μυστικό τους κρύβεται στο πίσω μέρος της κάσας τους , όπου έχουν το σκάλισμα του «Λουλουδιού της Ζωής». Πρόκειται για το γεωμετρικό σχήμα που χρησιμοποιήθηκε σε αρκετούς από τους πίνακες του Leonardo da Vinci και αντιπροσωπεύει την ακούραστη αναζήτησή του για τους μαθηματικούς κανόνες της ομορφιάς και της αναλογίας και τώρα, συμβολίζει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της συλλογής, που χαρακτηρίζεται για το διακριτικό σκαλισμένο εσωτερικό κύκλο στο καντράν, την κορώνα ημικυκλικού σχήματος και το στρογγυλό παράθυρο της ημερομηνίας στη θέση «6», στοιχεία που δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο.

Όλα τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με τον μηχανισμό 35111, είναι αδιάβροχα σε πίεση 3 bar και διαθέτουν απόθεμα ενέργειας 42 ωρών. 

iwc.com
iwc.com