Μελάνια και Ιβάνκα ντύθηκαν οσκαρικά για να πάνε στο Κονγκρέσο -Πούλιες, σκισίματα, τουαλέτες [εικόνες] | 0 bovary.gr
Μελάνια και Ιβάνκα ντύθηκαν οσκαρικά για να πάνε στο Κονγκρέσο -Πούλιες, σκισίματα, τουαλέτες [εικόνες] | 0 bovary.gr
01|03|2017 11:40
SHARE
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ

Μελάνια και Ιβάνκα ντύθηκαν οσκαρικά για να πάνε στο Κονγκρέσο -Πούλιες, σκισίματα, τουαλέτες [εικόνες]


Μπορεί να μην πήγαν στα Οσκαρ, να μην τα παρακολούθησαν καν, ωστόσο, έκαναν τις δικές τους οσκαρικές εμφανίσεις. Οχι στο Χόλιγουντ, αλλά στο Κονγκρέσο των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον. 

Ο λόγος για την Μελάνια και την Ιβάνκα Τραμπ, οι οποίες παρακολούθησαν από κοντά την πρώτη ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Κονγκρέσο, όπου περιέγραψε το όραμά του για την Αμερική. 

Σύζυγος και κόρη του πλανητάρχη δεν πήγαν όπως όπως ντυμένες αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακά και ας πήγαιναν ουσιαστικά στη Βουλή του Αμερικανικού Εθνους. 

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε με μία total black δημιουργία ξανά από τον Michael Kors. Ενα μαύρο ταγιέρ, κεντημένο με πούλιες και πέτρες και ένα βαθύ σκίσιμο στη φούστα. Και μια τεράστια ζώνη στη μέσα, τελευταία τάση για φέτος. Η Πρώτη Κυρία με το μαύρο σύνολο πάντως μπήκε με αέρα ντίβας στην αίθουσα του Κονγκρέσου για να ακούσει τον σύζυγό της. 

 

 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis) on Mar 1, 2017 at 12:45am PST

 

 

A post shared by OXFORD&ROSE (@oxfordandrose) on Feb 28, 2017 at 8:41pm PST

 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το ταγιέρ της Πρώτης Κυρίας κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.000 ευρώ (το σακάκι κοστίζει 4.700 ευρώ και 4.340 ευρώ η φούστα).

Την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ φυσικά σχολίασαν και οι χρήστες του Twitter οι οποίο έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους, καυστικό τρόπο, ότι οι πούλιες δεν ήταν και η πιο εύστοχη επιλογή για το κονγκρέσο. 

Οσκαρική, όμως, ήταν και η εμφάνιση της κόρης του Αμερικανού Προέδρου η οποία, απέφυγε μεν τις πούλιες, επέλεξε δε, όμως, ένα οσκαρικό φουστάνι. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ασύμμετρο βυσσινί midi σατέν φόρεμα του σχεδιαστή Roland Mouret.

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 28, 2017 at 5:28pm PST

Φωτογραφίες: Associated Press/ Instagram