τσάντα Kooreloo
Η Kooreloo ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Bettina Beltner
06|02|2020 16:00
SHARE
KOORELOO

Η Kooreloo ανοίγει concept store στην Δανία


Η Kooreloo ενώνει τις δυνάμεις της με ένα εξίσου λαμπερό όνομα στη Δανία, την εταιρεία Bettina Beltner και δημιουργεί ένα καινούργιο concept store στο οποίο θα είναι διαθέσιμες όλες οι συλλογές του brand.

Η Δανία επιλέχθηκε από την Kooreloo ως σημαντική αγορά αναφοράς, η οποία εκπλήσσει διαρκώς με τη δύναμή της να γεννάει και να καθιερώνει νέες τάσεις στη διεθνή βιομηχανία της μόδας. Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη αγορά της Δανίας έχει δείξει εξαιρετική δεκτικότητα στο brand όλα αυτά χρόνια.

Η Kooreloo γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015, ξεκινώντας ένα πολύχρωμο ταξίδι δημιουργίας. Σχεδιάζοντας και παράγοντας γυναικεία αξεσουάρ πολυτελείας αφήνει κάθε σεζόν το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο της μόδας .

Σε όλη αυτή την εξαιρετική διαδρομή, το brand πέτυχε ταχεία διείσδυση σε περισσότερες από 20 ώριμες αγορές, ενώ ταυτόχρονα εισήχθη σε περισσότερες από 250 high-end μπουτίκ και εμβληματικά department stores, στα οποία περιλαμβάνονται το Neiman Marcus, το Saks 5th Avenue, το Barneys New York και το Le Bon Marché.

H Kooreloo πραγματοποιεί online πωλήσεις λιανικής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.kooreloo.com και προβάλει το brand μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, @kooreloo, που βασίζεται κυρίως σε δημιουργημένο από χρήστες περιεχόμενο.

SHARE