Γυναίκα με μπότες
Φωτογραφία: Shutterstock
SHOE TRICKS

Με αυτούς τους τρεις τρόπους θα δείχνεις ψηλότερη με τα παπούτσια που θα επιλέξεις


Πολλές είναι οι γυναίκες που αναζητούν τρόπους για να δείχνουν ψηλότερες ώστε να μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα που επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Θα περίμενε κανείς ότι ο αναμενόμενος τρόπος για να φαίνεσαι πιο ψηλή είναι να φορέσεις ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία θα σου χαρίσουν πράγματι τους extra επιθυμητούς πόντους και σίγουρα αρκετή αυτοπεποίθηση σε κάθε σου εμφάνιση. Κι όμως υπάρχουν κι άλλα στιλιστικά τρικ που μπορούν να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα και να μην χρειαστεί να υποστείς την κούραση που προκαλούν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια (ιδίως αν πρέπει να είσαι για πολλές ώρες πάνω σε αυτά).

Κατά καιρούς διαβάζουμε διάφορα τρικ που αφορούν τα ρούχα που πρέπει να επιλέξουμε για να φαινόμαστε πιο ψηλές, όπως μια μακριά φούστα, ένα τζιν καμπάνα, μια φαρδιά ψηλόμεση παντελόνα και παντελόνια που έχουν κάθετες ρίγες. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε μόνο στα παπούτσια και σε αυτά που πρέπει να επιλέξουμε ώστε να φαινόμαστε πιο ψηλές.

Αν λοιπόν, κι εσύ θέλεις να κερδίσεις λίγο ύψος, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω τρεις απλές συμβουλές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στιλιστικά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κανόνας 1ος

Οι μπότες σε λευκό χρώμα πάντα δίνουν ύψος σε μια γυναίκα και την κάνουν να φαίνεται πιο ψηλή. Υποθέτουμε ότι οι λευκές μπότες δεν βρίσκονται ακριβώς στη κορυφή της λίστας σου για τον χειμώνα, αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ειδικά αν είσαι petite γυναίκα. Το λευκό είναι ουδέτερο χρώμα και φυσικά ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις και τα υφάσματα. Φόρεσε, λοιπόν, τις λευκές σου μπότες άφοβα με το τζιν σου, με ένα εντυπωσιακό παλτό ή με μια φούστα με σχέδια. Το αποτέλεσμα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Προτίμησε τις μπότες που είναι μέχρι το γόνατο και όχι τις πιο κοντές που είναι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Οι ψηλές μπότες μέχρι ή και πάνω από το γόνατο έχουν την ιδιότητα να μακραίνουν τα πόδια.

Shutterstock

Κανόνας 2ος

Προτίμησε παπούτσια που είναι ελαστικά και εφαρμοστά στο πόδι. Για παράδειγμα οι μπότες κάλτσα, οι οποίες είναι ελαστικές και εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι σαν δεύτερο δέρμα είναι οι ιδανικές, μόνο που είναι καλύτερο να προτιμήσεις αυτές που είναι μέχρι το γόνατο.

Shutterstock

Κανόνας 3ος

Το εφέ της μονοχρωμίας είναι ένα στιλιστικό τρικ που υιοθετούν όλες οι petite γυναίκες γιατί δημιουργεί μια ενιαία εικόνα. Φόρεσε το ίδιο χρώμα παπούτσια με το παντελόνι σου και έτσι θα κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα. Προτίμησε μυτερά παπούτσια απ΄ ότι στρογγυλά και αν θέλεις να φορέσεις γόβες, βάλε nude χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός σου. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση της συνέχειας στο πόδι σου και σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη.

Shutterstock
SHARE