Στα παρασκήνια των γυρισμάτων για την CHANEL's GABRIELLE –Η Cara Delevingne καρτούν | 0 bovary.gr
Στα παρασκήνια των γυρισμάτων για την CHANEL's GABRIELLE –Η Cara Delevingne καρτούν | 0 bovary.gr
CARA DELEVIGNE

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων για την CHANEL's GABRIELLE –Η Cara Delevingne καρτούν


Το διεθνούς φήμης μοντέλο, Cara Delevingne, πρωταγωνιστεί στο δεύτερο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE του γαλλικού οίκου Chanel, τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε η Γιαπωνέζα σκηνοθέτης ShiShi Yamazaki.

Η Chanel παρουσιάζει για πρώτη φορά σκηνές από τα γυρίσματα του συγκεκριμένου φιλμ, ένα έργο με τη μορφή κινουμένων σχεδίων, με έντονο το έρμπαν στοιχείο και τα ζωηρά χρώματα της τσάντας.

Η Cara Delevingne μεταμορφώνεται σε μια ηρωίδα, όπως αυτές στα κινούμενα σχέδια. Εμφανίζεται ντυμένη κάζουαλ με γκρι σκουφάκι, όπως ακριβώς την έχουμε συνηθίσει και στην πραγματική της ζωή και περπατά με μια σανίδα του σκέιτ στα χέρια της μέχρι τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά τη θρυλική GABRIELLE, που κρέμεται σαν ένας καρπός από τα κλαδιά των δέντρων. Τότε αρχίζει και το ταξίδι περιπέτειας!

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο, μιλάει στην κάμερα για τη μοναδική αυτή εμπειρία και εξομολογείται, πως ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γυρίσματα που έχει κάνει ποτέ.

Παραδέχεται ότι για το φιλμ διάρκειας ενός μόλις λεπτού, χρειάστηκε να γίνει δουλειά για έναν ολόκληρο μήνα, ενώ εξηγεί ότι η επεξεργασία του γυρίσματος είναι περισσότερο χρονοβόρα από ότι αυτό καθεαυτό.

Cara Delevingne:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχω σε μορφή καρτούν! Είναι ότι πιο κουλ!»