adidas.gr
adidas.gr
PARLEY COLLECTION

Τα νέα μοντέλα της Adidas είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά από τους ωκεανούς


Εμπνευσμένα από τα χρώματα του ωκεανού και κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, τα νέα μοντέλα Parley που συνδυάζουν την προστασία του περιβάλλοντος με τη δημιουργία κορυφαίων running shoes, έρχονται στις 10 Μαΐου, ενσωματώνοντας το νήμα Parley Ocean Plastic.

Το brand μετατρέπει τα θαλάσσια πλαστικά απόβλητα σε νήμα για την πλέξη των παπουτσιών και συμβάλει στην προστασία των ωκεανών.

Στα νέα UltraBOOSTParley, Parley UltraBOOST X και UltraBOOSTUncaged Parley χρησιμοποιήθηκαν 11 πλαστικά μπουκάλια ανά ζευγάρι και τόσο τα κορδόνια, όσο και το πίσω μέρος της φτέρνας, η εσωτερική φόδρα και το πάνω μέρος που εφαρμόζει σαν κάλτσα έχουν κατασκευαστεί από το ανακυκλώσιμο υλικό PET.

Η τελευταία συνεργασία της Adidas με το Parley for the Oceans αναδεικνύει το κοινό όραμα και τη δέσμευση προς το περιβάλλον, μέσα από την εφαρμογή του προγράμματος Parley A.I.R Strategy που στοχεύει στην αξιοποίηση των πλαστικών απορριμμάτων για τη δημιουργία νέων υλικών, προκαλώντας τα καθιερωμένα με νέες επαναστατικές καινοτομίες.