Οσα θα βάλουμε στη βαλίτσα μας | 0 bovary.gr
Οσα θα βάλουμε στη βαλίτσα μας | 0 bovary.gr
ATTICA

Οσα θα βάλουμε στη βαλίτσα μας


Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, σετάρουμε γκαρνταρόμπα με αγαπημένους προορισμούς.

Λατρεύω το καλοκαίρι, για τα cocktails, τις βόλτες, την ξεγνοιασιά. Για τα αέρινα ρούχα και τα αρχετυπικά μου σανδάλια. Για τα γέλια των ανθρώπων που απαθανατίζονται σε κάθε φωτογραφικό φλας.

Τα ελληνικά νησιά, είναι οι επίγειοι παράδεισοί μου γιατί έχουν κάτι μοναδικό: συνδυάζουν την παράδοση με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Είναι διαχρονικά και ταυτόχρονα σύγχρονα. Οπως ακριβώς τα ρούχα που έχω επιλέξει για το καλοκαίρι του 2017, από τις νέες αφίξεις του attica.

Το πιο βασικό είναι η πετσέτα θαλάσσης που πλέον έχει εξελιχθεί σε fashion statement. Εχω βάλει στη λίστα με τα αγαπημένα μου, μια μεγάλη χνουδωτή πετσέτα από τη νέα συλλογή Sun of a Βeach, attica που φέτος έχει τόσα εξωτικά και κλασσικά μοτίβα που κάνουν την επιλογή πολύ δύσκολη: chaise longue ή tucan in Love; Τις φαντάζομαι ήδη απλωμένες σε μια παραλία της Ιθάκης ή των Παξών.

Sun of A Beach
Sun of A Beach
Sun of A Beach
Sun of A Beach
Sun of A Beach
Sun of A Beach

Αυτά τα μικρά θαύματα με την υπογραφή Sun of a Βeach, attica που με υποδέχθηκαν στο “τροπικό” corner του attica, είναι δημιουργίες δύο γυναικών. Της  Έλλη Ρούντου και της Μελίνας Πίσπα.

Το ελληνικό brand ξεκίνησε το 2012, όταν οι δύο γυναίκες εντόπισαν ένα κενό στην αγορά του beachwear και swimwear και πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν premium προϊόντα που κατακτούν τις παραλίες. 

Σήμερα 5 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση, έχουν κερδίσει προνομιακή θέση στην ταξιδιωτική μου βαλίτσα.

Sun of A Beach
Sun of A Beach

Συνδυάζω τη χαλαρή διάθεση στα Κουφονήσια και την Ικαρία με τις μποέμ -σικ προτάσεις του πολυτελούς resort & beachwear brand Juliet Dunn attica, που θα βρείτε επίσης στο attica και χαρακτηρίζεται για τις χειροποίητες δημιουργίες με τα φρέσκα και χαρούμενα σχέδια, τόσο στα καφτάνια όσο και στα φορέματά του, που με κάνουν να αισθάνομαι πως φορώ έργα τέχνης.

Κάθε κομμάτι είναι είναι κεντημένο με βαμβάκι και μετάξι από τις ινδικές επαρχίες. Η Juliet Dunn, attica συνδιάζει το εμβληματικό της στυλ με νέα αβίαστα κομμάτια σε εξωτικές αποχρώσεις του ζαφειριού του ροζ ηλιοβασιλέματος και του φλογερού κόκκινου. 

Είτε βρεθώ στις μικρές Κυκλάδες, είτε στο κοσμοπολίτικο Ιόνιο, θα κάνω σίγουρα μια βουτιά στην εκπληκτική συλλογή της Juliet Dunn,attica για το 2017.

Juliet Dunn
Juliet Dunn
Juliet Dunn
Juliet Dunn
Juliet Dunn
Juliet Dunn

Και κάπως έτσι θα βρεθώ στην Ύδρα, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα καλλιτεχνικής δημιουργίας στην Ελλάδα και προορισμό των κοντινών μου αποδράσεων. Από αυτό το ελκυστικό και τόσο εσωστρεφές νησί των εφοπλιστών εμπνεύστηκαν η Δήμητρα Κολοτούρα και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή του brand Zeus and Dione, attica που δεν θα μπορούσε να λείπει από τα premium fashion brands του attica.

Η γκαρνταρόμπα μου ανανεώνεται με ρούχα, μαγιό, αξεσουάρ και σανδάλια που διατηρούν τον κλασικό χαρακτήρα τους.

Μετάξι από το Σουφλί κεντημένο σε κομψές λεπτομέρειες, δωρικές γραμμές, αξεσουάρ και μοτίβα της φύσης και της υποθαλάσσιας ζωής.

Το καλοκαίρι μου μόλις ξεκίνησε!

Zeus and Dione
Zeus and Dione
Zeus and Dione
Zeus and Dione
Zeus and Dione
Zeus and Dione
Zeus and Dione
Zeus and Dione

Τις συλλογές των brands Sun of a Beach, Juliet Dunn και Zeus and Dione μπορείτε να βρείτε στα Attica:

  • City Link -Σύνταγμα, Πανεπιστημίου 9, τηλ. 211 180 2600
  • Golden Hall -Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 37Α, τηλ. 211 1814000
  • The Mall Athens -Μαρούσι, Ανδρέα Παπανδρέου 35, τηλ. 211 181 4000
  • Τσιμισκή -Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 48 – 50, τηλ. 231 1819000
  •  Mediterranean Cosmos -Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, τηλ. 231 1813000