shutterstock
shutterstock
ΤΖΙΝ

Το τζιν που μεταμορφώνεται σε σορτς σε δευτερόλεπτα!


Αν πιστεύατε ότι τα διάφανα ή αόρατα τζην της εταιρείας Topshop αποτελούσαν την τελευταία έμπνευση στο χώρο της μόδας του πιο κλασικού item της γκαρνταρόμπας, κάνατε λάθος και αυτό γιατί η τελευταία εκδοχή του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού συνδυάζει την εφευρετικότητα με την κομψότητα και έχει άκρως πρακτικό χαρακτήρα.

Η γαλλική εταιρεία Y Project δημιούργησε την απόλυτη πρόταση για το τζην που ονομάζεται «cutout transformer cotton denim jean», κοστίζει £300 και κυκλοφορεί στην απόχρωση του μπλε, του μαύρου και του λευκού.

Αποτελείται από δύο τμήματα τα οποία κουμπώνουν ψηλά στους μηρούς και τους γλουτούς και αφήνουν εκτεθειμένο ένα σημείο του ποδιού.

Κάθε γυναίκα που θα αγοράσει αυτό το τζην μπορεί να το φορέσει ολόκληρο ή να χωρίσει τα δύο του τμήματα και να το μεταμορφώσει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε σέξι σορτς, που εξυπηρετεί τις «καυτές» εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Το τζην λοιπόν παρά το γεγονός, ότι ξεκίνησε σαν ένα εργατικό και αθλητικό ρούχο, βρίσκεται σε κάθε ενδυματολογική επιλογή και αναβαθμίζεται μέσα στα χρόνια από τη βιομηχανία της μόδας που δεν σταματάει να εμπνέεται και να δημιουργεί!

 

 

 

 

 

 

 

 

openingceremony.com
openingceremony.com