apimages
apimages
ΟΔΗΓΙΕΣ FITTING

Η Ασλεϊ Γκράχαμ αποκαλύπτει το απόλυτο τρικ για το σωστό στράπλες σουτιέν


Το σουτιέν είναι ο καθημερινός σύντροφος κάθε γυναίκας από τα χρόνια της εφηβείας. Το item που τη «στηρίζει» και τη γεμίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε της βήμα, με τις εταιρείες να προσφέρουν αρκετές επιλογές που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη.

Παράδειγμα αποτελεί το στράπλες σουτιέν, που θεωρείται ιδανικό για φορέματα και μπλούζες που αναδεικνύουν το λαιμό και το μπούστο.

Ομως, το να βρείτε το σωστό μέγεθος σε αυτόν τον τύπο σουτιέν, το οποίο θα συνδυάζεται ταυτόχρονα με την άνεση και την κομψότητα, αποδεικνύεται σχεδόν πάντοτε Γολγοθάς, ιδιαίτερα όταν τα προσόντα σας είναι πλούσια.

Τι θα πρέπει να προσέξετε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να το αγοράσετε;

Η καταλληλότερη συμβουλή έρχεται από το διασημότερο plus size μοντέλο της βιομηχανίας της μόδας, την Ασλεϊ Γκράχαμ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά από καμπύλες και σχεδιάζει η ίδια εδώ και χρόνια τις δικές της σειρές εσωρούχων για γυναίκες κάθε μεγέθους.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γκράχαμ μοιράστηκε με τις θαυμάστριες της το απόλυτο τρικ, γράφοντας την εξής λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της: « Συμβουλή για να φορέσεις ένα στράπλες σουτιέν – διάλεξε ένα νούμερο μικρότερο στην περιφέρειά σου (δηλαδή το λάστιχο του σουτιέν / band). Κρατάει τα «κορίτσια» ψηλά χωρίς να τα πιέζει ασφυκτικά».

 

 

Αγκαλιάστε τα δυνατά σας σημεία και βρείτε το άλλο σας μισό, τον τύπο που σας ταιριάζει!